Ravintola dtm muuttaa Robalta Manskulle

  • Uutinen
  • Vapaalla
  • Sami Mollgren
  • 1

Helsingin Punavuoressa lähes vuosikymmenen toiminut homobaari ja -yökerho dtm sulkee ovensa nykyisessä osoitteessaan vuoden vaihduttua. Uudenvuoden juhlan jälkeen Ravintola dtm:n toimintaan tulee kuukauden mittainen tauko. Helmikuussa 2012 dtm avautuu historiansa kolmannessa osoitteessa, Mannerheimintie 6:ssa, Kampissa, Helsingin ydinkeskustassa.

- Helsingin lyhytjänteisessä ravintolamaailmassa DTM on jo legenda. Nyt pääsemme jatkamaan perinteitä ja luomaan samalla jotain ihan täysin uutta, sanoo DTM:n ravintolanjohtaja Markku Valtanen.

Tulevassa tilassa on toiminut aiemmin muun muassa Den Kungliga klubben. Samassa korttelissa on jo vuosia toiminut homoyökerho Hercules ja naapurikorttelissa karaokestaan tunnettu Mann´s Street. Lähistöllä sijaitsevat myös Fenix ja K23. Dtm:n muuttamisen myötä Helsingin homoyöelämä siirtyy Punavuoresta lähes kokonaan Kampin alueelle. Sateenkaarilipulla varustetuista baareista Punavuoreen jää vuoden vaihteen jälkeen enää Hugo’s Room. Kallion alueella on lisäksi muutama sateenkaaren värejä tunnustava baari ja kahvila.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Syynä muuttoon on Iso Roobertinkatu 28:n kiinteistöä odottava peruskorjaus. Pohjoismaiden suurimmaksi homoyökerhoksi itseään kutsuva kahdessa kerroksessa toimiva Ravintola dtm on toiminut kyseisessä rakennuksessa vuodesta 2002 lähtien, jonne se muutti Kampista, Annankadulta.

Aiemmin joissain tiedotusvälineissä uutisoitiin dtm:n menevän kiinni tämän vuoden puolella, mutta dtm on auki nykyisessä paikassaankin vielä vuoden loppuun asti. Dtm:n uudet suunnitelmat julkistettiin ravintolan 19-vuotissyntymäpäiväjuhlassa keskiviikkona 9.11.2011.

Kuva: Mikko Kivinen <a href="http://ranneliike.net/galleria.php/?alue=dtm19w" style="color: black; font-weight: normal;">» Katso kuvagalleria synttäreiltä</a>
Tänne uusi dtm tulee helmikuussa 2012.

Keskustelu: dtm sulkee
www.dtm.fi
Kuvagalleria: dtm:n 19-vuotissynttärit

1 kommenttia

  • 1 / 1
  • Rami
  • 12.11.2011, 11.00
DTM tulee Mannerheimintielle, kulman takana on Herkku ja naapurissa Mannstreet. Huh mikä kruisailualue.