NormiHomoLehti on tullut vuoden ikään

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • Juhani Viherlahti
  • 5

NHL - Normihomolehti - The Only Gay Magazine in the Village! #4/2011 on ollut lehtitelineissä jonkin aikaa.

Lehden jutut ovat aika laajassa haarukassa:
- Poika nimeltä Päivi Räsänen, kokovartaloanalyysissä
- Kulttuuri- ja urheiluministeri Paavo Arhinmäki haastattelussa
- Puhutaan lesbosuhteiden väkivallasta ja heteromiehestä homomiesten oletusammatissa, lentokoneen stuerttina, jne.

Lehden toimittaja on haastatellut tutkija Anna Moringia, joka pohtii kuinka tasa-arvoisen avioliittolain läpimeno tulee normalisoimaan homoyhteisöä. Lain läpimenon hän uskoo aiheuttavan myös vastustusta ja kapinamieltä. Hän arvelee osan homoyhteisöstä olevan sitä mieltä etteivät he halua olla normaaleja lain taikka yhteiskunnan edessä. Tällainen kapina saattaa tulla yllätyksenä valtaväestölle. Nythän on vallalla käsitys, että kaikki homot haluavat naimisiin.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Atlas Saarikoski kyselee kolumnissaan josko sateenkaariporukan poliittiset tavoitteet tulisi pistää uusiksi. Hän kysyy otsikossa: "Häät - Anteeksi, kenen tavoite?" Saarikoski ehti jo osallistua NHL:n toimittajana myös Ruben Stillerin Pressiklubiin.

Lehden ulkoasu on parantunut. Sivun peittäviä valokuvia on käytetty runsaasti. Mainoshankkijat ovat hoitaneet tehtävänsä ehdottomasti parhaiten. Mainoksia ilmaislehden linjan mukaisesti on paljon.

5 kommenttia

Mä en ole vielä missään törmännyt ko. lehteen. Jaetaanko sitä pääkaupunkiseudun ulkopuolella?
Nettisivujensa mukaan jakelu on kolmessa suurimmassa kaupungissa: Helsingissä, Tampereella ja Turussa. Lehden voi lukea myös netissä: http://www.normihomolehti.fi/