Chilen juutalaisyhteisö vaatii syrjinnän vastaista lakia

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Lassi Valve

Chilen juutalaisyhteisön edustaja on ilmoittanut maan juutalaisten tukevan syrjinnän vastaista lakialoitetta ja vaatinut sen pikaista hyväksymistä seksuaalivähemmistöjen suojelemiseksi homofobialta.

Chilen juutalaisyhteisön edustaja Shai Agosin ilmoitti syyskuun 12 päivänä yhteisön tukevan voimakkaasti lakialoitetta syrjintää vastaan ja tuomitsevan kaikenlaiset syrjinnän muodot, joiden kohteeksi maan vähemmistöt joutuvat. Hänen mukaansa lähimmäisenrakkautta ei saa valikoida rodun, uskon, aatteen yhteiskunnallisen aseman tai johonkin vähemmistöön kuulumisen perusteella.

Chilen valtakunnallinen sateenkaariärjestö ”El Movimiento de Integración y Liberación Homosexual” (Movilh) arvostaa juutalaisyhteisön tarjoamaa tukea ja muistuttaa niistä monista siteistä, jotka yhdistävät nämä ryhmät tosiinsa. Ne ovat usein kamppailleet yhdessä syrjintää vastaan. Movilhin mukaan juutalaisyhteisön antama tuki antaa uuden ja voimakkaan merkin siitä, ettei uskonnollisilla vakaumuksilla ole mitään tekemistä poikkeavia ihmisiä kohtaan tunnetun vihan kanssa.

Universo Gay (Espanja)

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!