München: Sub varoittelee puistoväkivallasta

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 2

Kauniit kesäsäät ovat saaneet monet homot liikekannalle. Münchenissä homokeskus Sub varoittaa,että Sendlinger Torin ja Innsbrucker Ringin kruisailualueilla on ollut väkivaltaa ja ryöstöjä. Välikohtauksissa on taustalla homoviha. Sendlinger Torin puistossa ja lähikaduilla erityisesti on esiintynyt ryöstöjä. Yleensä on mennyt rahapussi ja kännykkä.

"Solidaarisuusryhmä homovihaa vastaan" kehottaa kaikkia liikkumaan valppaina ja huomioimaan epäilyttävät henkilöt. Jos jotain sattuu, on heti ilmoitettava poliisin häytysnumeroon. On myös kuuluvasti pyydettävä apua muilta kruisailijoilta.

Poliisin kanssa on ollut kiistatilanteita leikkipuistoissa oleskelusta. Leikkipuistoihin meneminen on kiellettyä, ja poliisi mainitsee erityisesti kolme leikkipuistoa: Theresienwiesellä, Sendlinger Tor -puistikossa ja Englisher Gartenissa.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Nämä on hyvä turistienkin tietää, kun Oktoberfest on kohta alkamassa.


Englischer Gartenin läpi virtaa kohisten Isar-joki

2 kommenttia

  • 1 / 2
  • AAA
  • 31.8.2011, 10.33
"Välikohtauksissa on taustalla homoviha. Sendlinger Torin puistossa ja lähikaduilla erityisesti on esiintynyt ryöstöjä."

Mutta muistettakoon myös se, että ryöstöjen taustalla ei välttämättä ole sen ihmeellisempää homovihaa. Joku narkkari tms. valitsee yleensä kohteensa sen mukaan, miten uhri pystyy tekemään vastarintaa ja millaiset seuraukset tulee kriminaalille.
Jos ryöstön kohde ei ole halukas, tai ei pysty, puolustamaan itseään ja halua ilmoittaa poliisille, on moinen henkilö huligaanille ns. helppoa riistaa.
Kanadassa neuvottiin kruisailevia homomiehiä ottamaan mukaansa voimakasäänisen pillin. Jos joutui uhatuksi, pilliin puhaltaminen oli merkki muille, että tarvitaan apua.