Helsinki pride 2011: Karhut korkkareissa karvaisin säärin

  • Uutinen
  • Pride
  • Sami Mollgren
  • 6

Karhupuistossa Helsingin Kalliossa järjestettiin jo toista kertaa dragiin tälläytyneiden karhumiesten korkokenkäjuoksukilpailut otsikolla Drag Bear Race 2. Kesäisen kukkivassa puistossa jaossa oli mainetta ja kunniaa, ja Drag Bear -titteli. Ja katsojille tietysti komiikkaa. Yleisöä olikin kertynyt kunnioitettava määrä, arviolta muutama sata ihmistä.

Tapahtuman järjesti Karhupuistossa toimiva suosittu - ja sateenkaaren värejä tietysti tunnustava - kesäkahvila Bear Park Cafe, jolla on naapurikorttelissa myös vuoden ympäri toimiva kahvila Kulma.

Kilpailukutsusta voi päätellä, mikä oli homman juoni: Jätä karvat ajamatta, pukeudu, meikkaa ja tule kilpailemaan vaihteleviin rataolosuhteisiin vuoden 2011 DBR:n voitosta. Arvovaltainen tuomaristo seuraa tapahtumaa ja arvioi kisaan osallistuneiden suorituksia.

Kaikkiaan viisi kilpailijaa mitteli paremmuudesta elegantisti - tai sitten vähemmän elegantisti. Paremmuutta selviteltiin kaikkiaan neljässä eri tehtävässä. Aluksi piti pareittain ajaa kanat niitylle - Mummo kanasensa niitylle ajoi -laulun myötä. Toisena tehtävänä oli puuhkatanssi, sen jälkeen oli vuorossa muna rintojen välissä puiston ympärijuoksu. Viimeisenä koitoksena oli vapaa tanssiesitys.

Paras tietysti voitti.

Voittajat

Youtube-video: Karhut korkkareissa: Drag Bear Race 2

6 kommenttia

Tää ei voi olla totta!
Viereistä Flemaria ja Agricolankatua huristaneet turistit kiertoajelubusseissa saivat kyllä mielenkiintoista nähtävää. Bussin kattokerroksessa istuneet tuijottivat puiston tapahtumia ehkä lievän hämmentynyt ilme kasvoillaan.

On aina kivaa kun Helsingissä tapahtuu - ja vieläpä kotinurkilla :)