Argentiinan poliisi esti seksuaalisesta moniarvoisuudesta kertovat lentolehtiset

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Lassi Valve

Kansainvälisenä homofobian, transfobian ja bifobian vastaisena päivänä La Glorietan maakunnan poliisit estivät aktivisteja jakelemasta sateenkaariväestöä koskevaa opetusaineistoa. Aktivistit kuuluvat Argentiinan valtakunnalliseen homojen, lesbojen, transsukupuolisten ja biseksuaalien järjestöön FALGBT (Federación Argentina de Lesbianas, Gays, Bisexuales y Transexuales).

Järjestö halusi jaella kansalaisille lentolehtisiä homofobian, transfobian ja bifobian aiheuttamista seurauksista ja sateenkaariväestön oikeuksia koskevista vaatimuksista.
FALGBT:n puheenjohatja Esteban Paulón tuomitsi jyrkästi San Juanin poliisin harjoittaman sorron. Hänen mukaansa tapahtuma on taas yksi todistus siitä, miten paljon on vielä tehtävä huolimatta saavutetusta edistyksestä ja oikeuksista, ennen kuin tasa-arvo on tosiasia koko maassa.

La Glorietan maakuntahallituksen pääministeri Fernando Baggio julisti, että San Juanin poliisi hyökkäsi jälleen häpeällisesti seksuaalista moniarvoisuutta edustavien ihmisten vapauksia ja oikeuksia vastaan, eikä sen sallita enää toistuvan.

Universo Gay (Epanja)

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!