Onko Perussuomalaisten vetäytyminen oppositioon homoavioliittojen pelastus?

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 7

Wieniläinen gay-uutissivusto gaywien.at iloitsee Perussuomalaisten päätöksestä jättäytyä hallituksesta oppositioon. Puolue aikoo tulevaisuudessakin toimia tiukasti EU:n lainapakettia ja liittovaltiokehitystä vastaan.

Perussuomalaiset ovat olleet vankin homoliittojen ja EU-apupakettien vastustaja. Talousapu Portugalille torjutaan jyrkästi. Kokoomuksen kanssa ei mahduta samaan hallitukseen, koska kokoomus on jo selkeästi ilmoittanut olevansa tukipakettien puolella. Tämä kehitys on onneksi homoavioliitoille eli tasa-arvoiselle avioliittolaille. Aiheesta keskustellaan paraikaa kiivaasti Suomessa ja koko EUn alueella.

http://www.gaywien.at/gay-news/3456-wahre-finnen-bleiben-in-opposition.html

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

7 kommenttia

Olen pettynyt siitä, että persut eivät joudu nytkään vastaamaan huutoonsa hallitusvastuun kautta. He pääsevät kasvattamaan oppositiossa edelleen kannatustaan. Soini näyttäytyy suoraselkäisenä periaatteen miehenä ja kannattajat hurraavat. Ei todellista politiikkaa voida tehdä tuolla periaatteella.

Hallitus voi tehdä lakiehdotuksen tasa-arvoisesta avioliittolaista. Eduskunta sen lopulta päättää. Siellä persut ovat asiaa torppaamassa. Koen epäuskoa minkään todellisen tasa-arvoa parantavan lain läpimenoon eduskunnassa neljän seuraavan vuoden aikana. Toki ihmeitä voi tapahtua.

Elämme poliittisesti mielenkiintoisia aikoja.
Sukupuolineutraalista avioliitosta ei nyt tiedä, jos kristillisdemokraatit hallitukseen tulevat.