Pelejä suvaitsevaisuuden lisäämiseksi Espanjassa

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Lassi Valve

Espanjan Baleaarit (Majorca, Ibiza ja Menorca) on ottanut vastaan 300 homokysymystä käsittävän tietovisapelin seksuaalivähemmistöjä koskevien tietojen levittämiseksi nuorison keskuuteen ja suvaitsevaisuuden lisäämiseksi.

Espanjassa on esitelty uusi tietovisapeli, jossa on 300 homoihin, lesboihin, transsukupuolisiin ja biseksuaaleihin liittyvää kysymystä. Tarkoituksena on antaa nuoria askarruttaviin kysymyksiin vastaukset, jotta he ymmärtäisivät paremmin seksuaalivähemmistöjä ja jotta suvaitsevaisuus ja ihmisten välinen ymmärrys lisääntyisi.

Pelin suunnittelu oli on annettu Ben Amics-yhdistyksen tehtäväksi. Tämä opettavainen peli esiteltiin lehdistölle Palma de Mallorcassa, ja se tulee jaettavaksi Baleaarien saarilla.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Tämä Euroopan unionin rahoittama projekti on saanut nimen ”Peli oppimista ja ymmärtämistä varten”. Pelistä on tarkoitus jakaa 200 kappaletta Baleaarien koulukeskuksiin, ja se koostuu seitsemästä teemasta: myytit, stereotypiat, homofobia, viha ja kommunikointivälineet, yleinen kulttuuri, sukupuoli-identiteetti ja terveys sekä historia.

Universo Gay (Epanja)

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!