Sensuroituja Oscar-kuvia

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Lassi Valve
  • 3

Jaettassa palkintoja Oscar-gaalassa Javier Bardem suuteli Josh Brolinia, mitä kukaan televion katsoja ei nähnyt, koska kamerat käännettiin suudelman ajaksi Penélope Cruziin.

Viime sunnuntaina lähetettiin vuotuinen Oscar-gaala ja nyt tiedotusvälineiden tietoon on kantautunut, että lähetyksestä vastannut ABC-yhtiö sensuroi suudelman ilmeisesti, koska se tapahtui kahden miehen välillä.

Javier Bardemin ja Josh Brolinin tehtävänä oli esitellä kahden eri kategorian palkinnot; paras sovitettu käsikirjoitus ja paras alkuperäinen käsikirjoitus. Mutta ennen esittelyä miehet leikkiä laskien ottivat keskenään muutaman tanssiaskeleen ja suutelivat lopuksi toisiaan. Gaalaa televisosta katsoneet eivät kuitenkaan nähneet tätä suudelmaa. Sillä hetkellä ABC-kanavan kamerat kääntyivät kuvaamaan Penélope Cruzia, ja palasivat miehiin vasta suudelman päätyttyä.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Yhdysvaltalainen Queerty-nettisivusto on muistuttanut sanoista, jotka koomikko Bill Maher lausui kauan sitten jenkkiyhteiskunnan tavoista: ”Olemme realisteja. Kun puhutaan homoseksuaalisuudesta, se on kauhistus ja luonnotonta, emmekä puhu naisista. Ei, puhumme miehestä. Kukaan ei näytä näkevän mitään kauhistuttavaa Britney Spearsissa tai Madonnassa (..). Ei, Kun mies mies Yhdysvalloissa panee jotakin toiseen mieheen, sen on paras olla luoti.”

universo Gay (Epanja)

3 kommenttia

Ohjelman tuottaja kertoo ohjauksessa noudatetun alkuperäistä leikkaussuunnitelmaa ja kuvaan otetun Penelope Cruz taputtamassa Bardemille ja Brolinille. Tuottajapahoitteli ettei ex-tempore suudelmaa saatu mukaan sillä se olisi ollut "a great TV moment".
  • 2 / 3
  • Onnellinen mies
  • 3.3.2011, 17.52
Mikä ihana päivä ja hyvä teksti ja sydäntä lämmittävän ihastuttava kuva ja vallan sielukin lämpeni, vaikka en enää kirkkoon kuulukkaan -onneksi! Teit jälleen miehentyön Lassijuhani, kiitos! Kuva on viesti tästäpäivästä ja tulevaisuudesta hyvät miehet ja naiset! Elämä on upeaa, rakastettavaa se on! Vaalitaan sitä yhdessä nyt ja aina!