Itävallassa elämäkertakirja 11-senttisestä

  • Uutinen
  • Sattumat
  • vaeltaja2006
  • 2

Itävaltalainen kabaretisti Stefan Scheiblecker mittasi sen pituutta jatkuvasti: 11 senttiä. Se oli suuri trauma jo kouluiästä alkaen. Siitä alkoivat massiiviset huonommuuskompleksit. Hän kokeili kaikkea, ja hammasta purren kärsi kivut. Suurta humpuukia oli pumppu, jolla piti tulla lisää pituutta. Seurauksena oli vain kipua ja sinipunaisia läiskiä. Mittaus osoitti: edelleen 11 senttiä.

Stefan Scheiblecker on ollut Itävallan tv:n ORF:n lähetyksessä haastateltavana. Hän kertoi, että koulussa häntä kiusattiin. Tytöt juoruilivat: "Pienipippelinen lihava Stefan". Sitten hän kokeili eksoottisia hierontatekniikoita, joiden piti suurentaa penistä. Kokeilu metallirenkaalla vei hänet sairaalaan 17-vuotiaana. Häpeäntunne oli valtava. Kun hän vuotta myöhemmin tapasi ensimmäisen tyttöystävänsä, hän ei uskaltanut vuoteen näyttäytyä alastomana.

Nyt hän myöntää: heterosuhteessa naiselle peniksen pituus on toisarvoista. Kirjassaan hän on tehnyt peniksestään muistomerkin.

******

Uutinen on tänään myös homosivustoilla. Lukijat ottavat kantaa. Nimimerkki Bodylanguage kirjoittaa, että homosuhteissa asia on toisin. Keho ja ruumiinosat ovat keskeisiä. Sen huomma treffipalstoilla, kun sinne jättää ilmoituksen eikä profiilissa ole kuvaa. Nimimerkki ei itse haluaisi ensimmäisenä katsella treffikumppaninsa penistä. Tärkeämpää olisi, mitä sillä pystyy tekemään.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Treffilinjoilla ensimmäinen kysymys on nykyään: "millanen oot" , ja siihen jatkokysymys: "miten iso se on". Yhteys katkeaa nopeasti, jos vastapuolta ei miellytä. Todellisuudessa kuitenkin treffilinjoilla suuri osa huijaa. Annetaan väärä ikä ja väärä koko. Jos tuttavuus alkaa jonkin muun syyn takia, siitä voi kehittyä pitempikin ystävyys.

Nimim. sexualcoach kirjoittaa, että seksi ilman erektiota on tosi jännää. Kannattaa kokeilla. Seksistä suurin osa tapahtuu aivoissa.

Suureen penikseen kyllästyy aika nopeasti. Jos harrastaa vaikkapa suuseksiä, siitä voi tulla rasittavaa. Leuat väsyvät, henki salpautuu. Kun tilanteen kiihottavuus vähenee, alkaa tulla oksennusrefleksejä. ja allergiaa peniksen eritteille (heinänuhaa). Sanooko joku vielä, että seksi isokaluisen kanssa on aina kivaa?

Youtube-video, saksankielinen haastattelu

http://www.youtube.com/watch?v=DnMmMyvt-CU

2 kommenttia

  • 1 / 2
  • maanantai
  • 21.2.2011, 9.13
Katsoin videon ja VAU! miten sympaattisen oloinen mies. Siinä jättijöötimiehet anacondineen jäävät varjoon, ellei heistä vastaavanlaista sydäntä ja mieltä aktivoivaa sympatiaa löydy. Onnea elämään ja menestystä Stefan Scheiblecker´ille ja kohtalonkumppaneille!
  • 2 / 2
  • Culater
  • 21.2.2011, 10.47
Söpö kundi, ihan sama onko alapäässä 10 vai 20 senttii pitkä jos tollasen miehen saisin!