Monimuotoisuus- ja tasa-arvosuudelmatapahtuma Buenos Airesissa

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Lassi Valve

Argentiinan homojen, lesbojen biseksuaalien ja transsukupuolisten liitto FALGTB (Federación Argentina de lesbianas, gays bisexuales y trans) kutsui kaikki parit ja perheet monimuotoisuus- ja tasa-arvosuudelmatapahtumaan Argentiinan kansalliskokoukseen vastatoimena ihmisoikeuksia vastustavien kansanedustajien samassa rakennuksessa pitämälle kokoukselle.

FALGTB toimeenpani perjantaina 4.2.2011 kello 11 Argentiinan kansalliskokouksessa Esteban Paulón johdolla monimuotoisuus- ja tasa-arvosuudelmatapahtuman vastalauseena samassa rakennuksessa senaattori Liliana Negre de Alonson johdolla järjestetylle ”Kolmannelle maailmanlaatuiselle parlamentaarikkojen ja hallintojohtajien väliselle toimintakokoukselle elämän ja perheen puolesta”.

Esteban Paulón mukaan on tosi röyhkeää, että nämä kansanedustajat, jotka toimivat suurten kansanjoukkojen tasa-arvoisia oikeuksia vastaan, kokoontuvat Argentiinassa sillä verukkeella, että ”he puolustavat elämää ja perhettä” torjuen kaikki tunnetut perhemuodot.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Samalla kun tasa-arvoisten oikeuksien voittokulkua ei voi estää Latinalaisessa Amerikassa tämä kokous on syvästi loukkaava, se kieltää Argentiinan uuden avioliitolain takaaman oikeudellisen tasa-arvon ja tarjoaa etuoikeutetun foorumin niille tahoille, jotka vastustavat ihmisten vapautta, monimuotoisuutta ja arvokkuutta. Tämän takia FALGTB haluaa muistuttaa maanosan kaikkia kansanedustajia siitä, että tasa-arvo on Argentiinassa tosiasia ja että kaikilla perheillä on samat oikeudet.

Universo Gay (Epanja)

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!