Saksa: Perheen tytär vaikeasti pahoinpideltiin lesbosuhteen takia

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 2

Armenialaissyntyinen perhe oli oikeudessa Saksan Offenburgissa perheen tyttären rankasta pahoinpitelystä, murhauhkauksista ja vapaudenriistosta. Perheestä on viisi perheenjäsentä oikeudessa. Perheen 17-vuotiaalla tytöllä on ollut suhde 28-vuotiaaseen naiseen.

Tytär oli tekosyyllä houkuteltu 25. lokakuuta parkkipaikalle tapaamiseen perheen kanssa. Klo 18 oli tapaamisaika. Ensin veli tarttui sisareensa ja hakkasi tätä. Kaikki muutkin peheenjäsenet tulivat mukaan potkimaan ja hakkaamaan. Isällä oli puinen karttu, jolla hän alkoi hakata ja uhkasi tappaa.

Tyttären naisystävä tuli apuun. Hänkin sai isän kepistä. Veljen vaimo oli sillä välin noutanut perheen VW-Golfin, ja tytär oli pakotettu sisään autoon. Siellä häntä oli edelleen hakattu. Hakkaamista luvattiin jatkaa muualla. Naisystävä sai auton pysähtymään ja tytär yritti pakoa, mutta hänet otettiin uudelleen kiinni ja hakkaaminen jatkui. Pian poliisi tuli paikalle.

Tytär on nyt kuitenkin palannut perheeseen ja kieltäytyy todistamasta perhettään vastaan. Oikeudenkäynti on vähällä jäädä jumiin, kun kuulusteluja ei enää voida käyttää todisteina. Mutta tapahtumalla oli silminnäkijöitä. Tyttären naisystävä muistaa tapahtumat hyvin tarkkaan. Perhe on pitkään terrorisoinut häntä ja perheen tytärtä näiden suhteen takia. Naisystävä kuvaa tapahtumia parkkipaikalla äärimmäisen väkivaltaisiksi. Edes porsasta ei teurasteta noin väkivaltaisesti, hän kertoi. Perheen isä oli luvannut tappaa myös naisystävän. Perheen äiti oli jatkanut hakkaamista vielä, kun poliisi oli paikalla.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Todistelussa perhe väittää yhteen ääneen: vain perheen isä hakkasi.

http://www.badische-zeitung.de/kehl/es-war-ein-abschlachten--40368391.html

2 kommenttia