Wikileaks paljastaa: Saudiarabian kuningashuone elelee rattoisasti

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 1

Saudiarabiassa on tiukat säännöt homoseksuaalisuudesta. Homot hirtetään. Avionrikkojat kivitetään. Alkoholi on kiellettyä. Se ei kuitenkaan koske kuningashuonetta. Siellä vietetään villejä bileitä.

Viimeksi marraskuussa oli uutisia 27-vuotiaaasta miehestä, joka Jeddassa sai 500 ruoskaniskua ja vuosien vankeuden. Syy: hän oli esiintynyt naistenvaatteissa. Lokakuussa Englannissa pistettiin vankilaan kuningashuoneen jäsen, joka oli surmannut homoseksileikkien ohessa palvelijansa. Englannin koraanikouluissa opetetaan lapsia arabimaista tuoduilla kirjoilla, ja niissä on yksityiskohtaisia ohjeita mm. homojen kivittämisestä tai jyrkänteeltä tyrkkäämisestä.

Wikileaks-paljastuksista on löytynyt amerikkalaisen diplomaatin kertomus kuningashuoneen arjesta ja juhlista. Siellä ei viina koskaan lopu ja seksiä ja huumeita on tarjolla. Konservatiivisen wahhabilaisen julkisivun takana eliitti-nuoriso viettää rajua yöelämää. Kaikki synnit ovat saatavilla, mutta vain suljettujen ovien takana. Amerikkalaisdiplomaatin mukaan uskonnollinen poliisi katsoo poispäin näissä juhlissa, koska suojelijana on saudien kuningashuone. Vieraat ovat huomattavia kuningashuoneen jäseniä. Siellä juhlitaan kuten kaikkialla maailmassa, paitsi että ollaan lukittujen ovien takana.

Diplomaatti kuvaa yhtä juhlaa prinssin palatsissa Jeddassa.150 nuorta, iältään 20-30 vuotta oli kutsuttu mukaan. Turvallisuuspalvelu oli ovella tekemässä turvatarkastuksen. Uskonnollista polisia ei ollut paikalla. Juhlat olivat mahtavat, kuin missä tahansa eurooppalaisissa yöklubeissa. Oli alkoholia, melkein alastomia go-go-tanssijoita, kokaiinia, hashista, ja parhaat DJ:t. Tuontivodkaa oli paljon. Sitä saa vain mustasta pörsisstä ja hinta on 15 kertaa korkeampi kuin paikallinen vodka.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Bileiden sponsoroijana oli ilmeisesti amerikkalainen energiajuomavalmistaja ja myös kuningashuone.

http://213.251.145.96/cable/2009/11/09JEDDAH443.html

1 kommenttia