Perry v. Schwarzenegger -jutun käsittely San Franciscossa

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 3

Äskettäin tuli tietoon niiden kolmen tuomarin nimet, jotka toimivat 9th Circuit Court of Appealin valitusoikeudenkäynnissä. USAn poliittinen spektri näkyy valinnassa. Oikeuden käsittely on tänään.

79-vuotias Stephen Reinhardt on ehdoton liberaali. Jimmy Carter nimitti hänet vuonna 1980. Aikaisemmin hän oli demokraattisen puolueen hallintoelimissä. N. Randy Smith on 61-vuotias ja aikaisemmin hän oli Idahon republikaanien puheenjohtaja. Hänet nimitti George W. Bush vuonna 2007. Michael Hawkins on 65-vuotias ja hän oli aikaisemmin Arizonassa syyttäjänä. Bill Clinton nimitti hänet vuonna 1994.

Juristit ja bloggaajat ovat viime päivinä yrittäneet analysoida näiden kolmen julistamia tuomioita. Tämän oikeudenkäynnin tuomio tulee vasta parin, kolmen kuukauden päästä. Istunto välitettään monien tv-kanavien kautta. Sen takia myös Euroopassa voi seurata istuntoa. Ensimmäisen tunnin aikana osapuolet esiintyvät. Siinä on myös selvitettävä, ovatko sivusta tulleet kantajat oikeutettuja toimimaan kantajina. Varsinainen asianosainen, Kalifornian osavaltio ja Schwarzenegger, eivät ole valittaneet.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Advocate kirjoittaa näin:
Arguments before the U.S. court of appeals for the ninth circuit will begin Monday at 10 a.m. pacific time. Unlike the trial in the case, Perry v. Schwarzenegger,the appeal proceedings will be nationally televised (Advocate.com will carry a live feed via NBC).

Mistä, voi katsoa, etsiskellään nettiosoitteita!

3 kommenttia

On jo tullut vinkki, samaan aikaan kuin Linnanjuhlat, mutta tässä vaiheessa alkaa tulla virkamieskuntaa ja diplomaatteja ja ne ovat aina samannäköistä joukkoa.

Suora lähetys Kaliforniasta
C-Span http://www.c-span.org/

Oikeuskäsittely alkaa 20.00 Suomen aikaa.

Kommenttia muokattu: 06.12.2010 klo 13:26
Perry v. Schwarzenegger (Proposition 8)
San Francisco (Dec. 6, 2010.)

C-Span Video Library http://www.c-spanvideo.org/program/Perryv

Kommenttia muokattu: 06.12.2010 klo 19:50

Kommenttia muokattu: 06.12.2010 klo 20:11

Kommenttia muokattu: 06.12.2010 klo 22:56