Miss Drag Queen 2007 on NikoLa

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • Ranneliike net

Ravintola dtm:ssä, Helsingissä 15. marraskuuta järjestetyssä Miss Drag Queen 2007 -kilpailussa kirkkaimman kruunun sai itselleen NikoLa. Ensimmäiseksi perintöprinsessaksi valittiin Za Za Lacaca ja toiseksi perintöprinsessaksi Sheila. Kunniamaininnan sai Miss Antelie.

NikoLa erottui muista kymmenestä kilpailijasta erityisen vauhdikkaalla ja valmistellulla esityksellään. Toki monet muutkin esitykset olivat hienosti tehtyjä ja näyttäviä.

Hilpeyttä herätti Ingan show "fantasia" - tai paremminkin sen jälkeinen jutustelu: Esityksen jälkeen häneltä kysyttiin "Mikäs olis sellainen mieluinen fantasia?" ja vastaus oli "Markus Pöyhönen".

Suomen Miss Drag Queen -mittelö järjestettiin nyt kymmenettä kertaa, joten tapahtuma oli erityisen juhlava.

Kilpailijat esiintymisjärjestyksessä olivat Miss Jan, Miss Delicious, Sheila, Za Za Lacaca, Tanna T, NikoLa, Aurora Borealis, Inga, Miss Evangeline, Miss Chiquita ja Miss Antelie.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Tuomaristossa istuivat Lorenz Backman, Ville Blåflied, Marita Hakala, Leena Kaskela, Rolf Nordström, Markus Pöyhönen, Tuomas Reunanen ja Pekka Viilto. Kilpailun juonsivat taatulla ammattitaidolla Paula Koivuniemi ja Mega Paula. Mikrofonien äänen kanssa tosin oli pientä murheilua.

Kilpailijoiden, tuomariston, juontajien ja lehdistön edustajien lisäksi dtm oli täynnään väkeä. Kaunottaret astelivat lavalle pitämään kukin muutaman minuutin värikkään shown klo 23 jälkeen. Puoli yhden jälkeen yöllä tuomaristo oli tehnyt ratkaisunsa, ja Miss Drag Queen 2006 Cristal Snow luopui kruunusta - ja Miss Drag Queen 2007 NikoLa kruunattiin.

- Miss Drag Queen 2007 -kuvagalleria
- Keskustelu: Miss Drag Queen 10v Juhlakilpailu
- Ilmiöitä: Homot ja Drag Queenit
- Lisää kisoista: www.dtm.fi/mdq2007

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!