Huhut homoravintoloiden lopettamisesta Helsingissä ennenaikaisia

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • (päivitetty )
  • vaeltaja2006
  • 3

City-lehden Sisäpiiri-palstalla kerrotaan Mann's Streetin lopettamisesta. Vuodenvaihteen jälkeen talossa alkaa remontti. Mann's Street aloitti vuonna 1998, kun Cafe Escales lopetti Kansakoulukadulla. Mann's Streetissä on viihtynyt sama tai samantyyppinen yleisö.

Mann's Streetin vakioasiakkaat kertovat, että ravintolalle ollaan ehkä etsimässä uutta paikkaa. City-lehden kommentaattori kertoo asiasta eri tavalla.

http://www.city.fi/yhteisot/blogit/walterdecamp/

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kävimme Herculesissa kyselemässä, pitävätkö lopettamishuhut paikkansa. Ravintolayhtiön toimitusjohtaja Eka (sillä nimellä hänet useimmat tuntevat) sanoo, että sekään ei ole vielä varmaa, että Mann's Street lopettaisi. KUUNTELE, noin 8 minuuttia


Ensin oli Escales Kansakoulukadulla 1990-luvulla. Sitten tuli Mann's Street. Mann's Street on tunnettu karaokestaan. Ravintolan ilmeeseen kuuluvat Veikko Lundströmin nahka-aplikaatiot: pääsalissa on kaksi suurikokoista "Tom-of-Finland"-miestä ja värikäs Marilyn Monroe. Hercules on yökerho lähikadulla. Ollaan keskellä kaupunkia,aivan kaupungin sydämessä.

Audio

3 kommenttia

Kun otsikko oli kirjoitettu monikkoon, onko Mann's Streetin lisäksi tiedossa jokin muu homoravintola, jonka spekuloidaan katoavan Helsingistä?