Saudi-prinssi tappoi, tuomio: elinkautinen

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • (päivitetty )
  • vaeltaja2006
  • 5

20.10.2010 Saudiprinssi todettiiin syylliseksi murhaan

34-vuotias saudiprinssi osittain myönsi oikeudessa palvelijansa kuoleman. Sen sijaan hän kielsi murhan ja ruumiinvamman aiheuttamisen. Valamiehistö mietti 90 minuuttia ja totesi saudiprinssin syylliseksi murhaan. Tuomio julkaistaan vasta tänään keskiviikkona. Prinssiä uhkaa elinkautinen, jolloin hän pääsee vankilasta aikaisintaan 15 vuoden kuluttua.

6.10.2010 Saudiprinssin seksiorja kuoli väkivaltaisesti

Kuningas Abdullahille uutinen on kiusallinen. Lapsenlapsi, prinssi Saud Abdelasis ibn Nasser Al-Saud on Lontoossa oikeuden edessä syytettynä 32-vuotiaan palvelijansa murhasta. Syyttäjä väittää, että palvelija on ollut prinssille seksiorjana.

Oikeusprosessi alkoi eilen. Syyttäjän mukaan 34-vuotiaalla prinssillä oli homosuhde uhriinsa, vaikka aatelinen väittää olevansa hetero. Saudi-Arabiassa homoseksuaalisuus on rikos ja siitä voi tulla kuolemanrangaistus. Syyttäjän mukaan prinnsi valehtelee suhteestaan uhriin.

Teko tapahtui 15. helmikuuta lontoolaisessa hotellihuoneessa. Miehet jakoivat huoneen keskenään. Aiemmin illalla oli otettu hotellin baarissa useita "Sex on the Beach" -cocktaileja. Ruumiinavauspöytäkirjan mukaan uhrin vammat olivat vakavia. Häntä on hakattu brutaalisti ja kuristettu. Kädessä, poskessa ja korvassa oli puremisjälkiä.

Prinssi oli teeskennellyt, että hän oli joutunut palvelijan ryöstöyrityksen kohteeksi. Nyt hän kuitenkin myöntää asian todellisen luonteen, sanoo syyttäjä. Aikaisemminkin palvelija on joutunut väkivallan kohteeksi. Hotellin hissin valvontakamera paljasti kolme viikkoa aikaisemmin tapahtuneen väkivallan. Prinssi valkoisessa asussaan pahooinpitelee palvelijaansa.

Eilen puhuttiin oikeudessa siitä, onko kyseessä tappo vai murha.

5 kommenttia

BBC ja englantilaiset lehdet kertovat lisää yksityiskohtia. Miehet olivat laajennetulla matkalla, mm.Budapestissa, Prahassa, Marrakesissa ja Malediiveilla. Palvelijan alusvaatteista löytyi prinssin siemennestettä. Huoneessa oli Spartacus Gay Guide 2009, ja PC:llä oli gaypaikkojen osoitteita ja palvelijan kuvia puolialastomana. Lontoon majoituspaikassa kävi kaksi kertaa kuussa homohierontaa ja seurapalveluja antava ulkopuolinen.
Mitä on homohieronta? Hierotaan homolla vai hieroja on homo...? -vai vihjataanko tässä mahdollisesti että hieronnan kohde olisi homo?