Tuleeko parta takaisin?

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • vaeltaja2006
  • 5


Kaksi vuotta sitten kerrottiin karvattomuuden olevan ajan henki. 79% miehistä ajoi Leipzigin yliopiston tutkimuksen mukaan karvat pois ainakin yhdeltä kehon alueelta. Hyvin monet miehet ajoivat karvat useammaltakin alueelta, kuten kainaloista, rinnasta ja genitaalialueelta. Psykologi näki siinä kulttuuritrendiä. Uima-asut pienenevät ja mediassa alastomuus lisääntyy. Muoti-ideaalina oli sileäksi ajeltu häpykarvoitus.

Onko nyt karvoitus palaamassa muotiin? Ainakin saksalainen miesten trendilehti GQ (syyskuu 2010) on pannut merkille, että kokoparta on jälleen nousussa.Se antaa lisää miehisyyttä. Mainonnassa partoja on ollut kaiken aikaa. Kolmen päivän sänki on tuttu näky mainoksissa.

GQ:n päätoimittaja kirjoittaa, että tämä on vastatrendiä androgyynille sileydelle. Ajat ovat tulleet karkeammiksi ja nyt on kysyntää miestyypeille, jotka ovat karheampia ja maskuliinisempia. Booking-toimistoissa etsitään yhä enemmän miehisiä tyyppejä.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Muutama kuva
http://www.sueddeutsche.de/leben/kreativtrend-vollbart-der-mann-ist-wieder-mann-1.993013

Nyt silmät auki homobaareissa ja -yökerhoissa. Mikä on suunta? Ovatko homot jälleen etunenässä luomassa uusia trendejä?

5 kommenttia

Edessä lienee vaihteeksi oma valintainen selibaatti jos suurempi osa miehistä rupeaa naamakarvojaan oikein erityisesti kasvattamaan... :(
Sänki on kätevä. Lopetin siloposkisuuden pari vuotta sitten kokonaan.