Gay Games: Seuraavien Gay Gameseiden järjestäjä epäselvä

  • Uutinen
  • Urheilu
  • vaeltaja2006


Lauantaina luovutetaan Gay Games -kisojen lippu seuraavalle järjestäjälle, mutta kuka se on. Tiistaina Gay Games Foundation ilmoitti vetäneensä lisenssin pois Cleveland Synergy Foundationilta. Cleveland on Ohion osavaltiossa USAssa.

Neuvotteluyhteys Cleveland Synergy Foundationiin on katkennut. Gay Games Foundatin pitää edelleen Clevelandin kaupunkia ja Ohion osavaltiota vastuullisena järjestäjänä. Lauantaina lipun ottaa vastaan alueellisten järjestöjen organisaatio.

Seuraavat kisat voidaan pitää Clevelandissa, jos löytyy vastuullisempi järjestelyorganisaatio. Viime viikkoina on paljastunut Clevelandin Synergy Foundationissa monia henkilövaihdoksia ja raha-asioihin liittyviä ongelmia.

Cleveland on 2,3 miljoonan ihmisen kaupunki. Mukana kisajärjestelyissä on myös ympäröivä Akronin alue.

*****

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kölnin kisavieraat pitävät hyvänä asiana, että asutaan hotelleissa pienellä keskustan alueella. Keskustassa ei voi olla törmäämättä muunmaalaisiin.

Ja kisapaikalle mennään raitiovaunu 1:llä. Se on tämän tästä myöhässä, ja raitiovaunupysäkeistä on tullut kisavieraiden kohtaamispaikkoja. Odotellessa tulee uusia tuttavuuksia.

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!