Gay Games on myös naisille

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • vaeltaja2006

Tänä vuonna Suomen kisajoukkue on n. 40 henkeä. Osanottajista kolmannes on naisia. 2000-luvun alussa urheiluseura Hotin toiminta oli vielä miesvoittoista, mutta silloin tehtiin määrätietoista työtä naisten värväämiseksi mukaan. Ja se toimi. Tänä vuonna jalkapallojoukkue ei osallistu Kölnin kisoihin. Sen takia nyt lähtijöissä 2/3 on miehiä. Suurin osa kisajoukkueesta lähtee matkaan lauantaina 31. heinäkuuta.


Naisten kohtauspaikka Kölnissä


Kölnin keskustassa Rudolfplatzilta Neumarktille ulottuu näiden kisojen Gay Games Village. Siellä juhlitaan, viihdytään ja vaihdetaan kokemuksia. Neumarktilla on koko kisojen ajan erityisesti naisille tarkoitettu virallinen WomenPlace-teltta. Se on infopiste, mutta siellä on myös paljon erilaisia tapahtumia ja ohjelmaa. Se on "Meeting- ja Chill-Out" -alue. Vieraita viihdyttävät mm.DJanes, Short Nails alias Chantal Fletcher, Kitty Atomic, Miss Stereo, Anja Base, FaSpielt, Djane N.O.A.

Ohjelmistoa esitellään facebookissa
http://www.facebook.com/group.php?gid=138423156178312&ref=ts

WomenPlacen sijainti kartalla
http://bit.ly/cL7SqR

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

WomenPlace-teltassa saa myös juotavaa ja syötävää. Ja tämä tärkeä asia: Happy Hour daily: 6 PM -8 PM and weekends 2 PM- 5 PM and 7 PM- 8 PM. BE PART OF IT !!

Kölniläinen taiteilija Gerade Laufenberg on suunnitellut Gay Gameseja varten värikkäitä mukeja, joita hän itse on signeeraamassa tiistaina 3. elokuuta klo 17 alkaen. Elokuun 1. päivänä WomenPlacessa esiintyy sambaryhmä Quuerelas.

WomenPlace on kohtauspaikkana myös kansainvälisesti tunnetulle mediasivustolle AfterEllen. Se raportoi jolka päivä livenä Gay Gameseista.Juontajana on Bridget McManus, jonka facebook-sivu on tässä
http://www.facebook.com/pages/Bridget-McManus/15698500862

AfterEllen-sivusto kertoo kisasuunnitelmistaan:
http://www.afterellen.com/node/77000


Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!