Meksikon pääkaupunkia mainostetaan homoystävällisenä

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Lassi Valve

Meksikon pääkaupungin hallintoalueen Distrito Federalin (DF) hallitus on päättänyt liittyä homojen ja lebojen kansainväliseen matkailuliittoon IGLTA ja näin saada Ciudad de México mainituksi paikkana, jossa on homolille myötämielinen ilmapiiri.
DF:n matkailuministeri Alejandro Rojas Díaz Durán selitti, että homoystävällisen leiman saaminen ja liittoon mukaan meno lisää homo- ja lesboyhteisön matkailua pääkaupunkiin ja kasvattaa kaupungin tuloja.
IGLTA:n antamien tietojen mukaan homojen harrastama matkailu tuotta vuodessa maailmanlaajuisesti 87 miljoonan dollarin liikevaihdon.
Distrito Federalin lakiasäätävä kokouksen ALDF hyväksyttyä samaa sukupuolta olevien henkilöiden väliset avioliitot Ciudad de Méxicon suosio on kasvanut homo- ja lesboyhteisön keskuudessa. Distrito Federalin matkailuministeriöön perustetaan toimisto, joka erikoistuu homo- ja lesboyhteisön tarpeiden tyydyttämiseen.
IGLTA:lla on 1800 jäsentä: hotelleja, lentoyhtiöitä, matkatoimistoja ja laivaristeilyfirmoja. Meksikossa sillä on 45 jäsentä keskittyneinä pääkaupunkiin, Puerto Vallartaan, Cancúniin ja Yucatániin.
Alejandro Rojasin mukaan DF kannattaa sitä, että IGLTA pitää vuoden 2013 konferenssinsa Ciudad de Méxicossa.
Homo kuluttaa keskimäärin 1166 dollaria matkailukohteessaan, kun taas hetero kuluttaa vain 627 dollaria.

La Crónica de hoy

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!