Idol-tähti ja rock-laulaja Adam Lambert

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • (päivitetty )
  • vaeltaja2006
  • 1

3.5.2010 Adam Lambert aiheutti kaaoksen Stockmannilla

American Idol -tähti Adam Lambert kävi Suomessa. Hän esiintyi eilen illalla X Factor -ohjelmassa. Päivällä hän jakoi nimikirjoituksia Stockmannilla ja siellä oli arviolta 3000 fanin kaaos.

http://www.iltalehti.fi/viihde/2010050211580180_vi.shtml

Tämään päivän nettijutussa Lambert kertoo, että äiti auttoi häntä tulemaan kaapista.

- Äiti vain kysyi yhtäkkiä, oliko minulla poikaystävää. Sanoin, ettei. Hän jatkoi, että haluaisinko, että minulla olisi. Vastasin siihen, että joo, mikä ettei.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

http://www.iltalehti.fi/viihde/2010050311583495_vi.shtml

Ilta-lehden netti-tv:ssä on pari Lambert-videota

http://www.iltalehti.fi/nettitv/?20610136
http://www.iltalehti.fi/nettitv/?20609986


7.4.2010 Amerikan Idols -tähti Adam Lambert

Adam Lambert oli kakkosena American Idolissa vuonna 2009. American music awardsissa hän sai moralistit niskaansa, kun hän suuteli miestä. Lambert käväisi viime kuussa Ruotsissa ja kertoi elämästään Svenska Dagbladetille.

Idol-kilpailun jälkeen elämä on muuttunut. Nyt hän matkustelee paljon. Tulevaisuudessa sitten nukutaan enemmän. Hän antaa runsaasti haastateluja.

Lambert sai paljon julkisuutta Idol-kilpailusta, mutta erityisesti hänet huomattiin marraskuussa American music awardsissa. Siellä hän pussaili yhtä bändin jäsentä,simuloi tanssijan kanssa oraaliseksiä ja suuteli keyboard-soittajaa. Kuohahdus oli kova, mutta se meni nopeasti ohi. Lambertista tuli vielä suositumpi.

Millaista on olla avoimesti homona tällä alalla? Adam Lambert ei osaa sanoa, koska hänellä ei ole vielä pitkää kokemusta. Ilman idol-kilpailua levytystarjouksia ei olisi gay-miehelle tullut. Jotkut sillä alalla eivät ole mukavia, mutta Adam on päättänyt olla ylpeä itsestään eikä pyytele anteeksi.

Kouluaikana varmaan kaverit ymmärsivät, koska hänellä ei ollut koskaan tyttöystävää ja hän oli mukana teatteriharrastuksessa. Vanhemmat ovat olleet tukena. Hän tuli kaapista 18-vuotiaana. Hän on juutalainen, mutta ei uskonnollinen. Nyt hän on enemmän innostunut new agesta.

Hän on aina halunnut artistiksi. Kotona hän leikki fantasialeikkejä, joten vanhemmat panivat hänet teatteriharrastuksen pariin kymmenvuotiaana. Joitakin vuosia myöhemmin hän lauloi soolonumeron musikaalissa Viulunsoittaja katolla. Yleisö piti siitä.

Hän alkoi ottaa vakavammin laulutunteja ja hän liittyi San Diegossa teatteriryhmään 16-vuotiaana. Pian hän oli mukana musikaalissa Hello, Dolly. Ja nyt, Idolin jälkeen hän elää unelmiensa maailmassa, jossa voi tehdä sitä, mistä pitää.


Adam Lambert tuli ulos kaapista viime kesäkuussa Rolling Stonen haastattelussa.

1 kommenttia