Afganistan: sotapropagandaa vai aito tutkimustulos - afgaanimiehet homoja

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • (päivitetty )
  • vaeltaja2006
  • 5

27.9.2010 Silminnäkijässä afganistanilaisista tannipojista

Tänään 27.9.2010 klo 22.05 Silminnäkijä-ohjleman aiheena ovat afganistanilaiset tanssipojat. Teini-ikäiset pojat puetaan tytöiksi ja he tanssivat aikuisille mahtimiehille.
Raportti Afganistanin vaietusta pedofiliaperinteestä.
http://atuubi.yle.fi/node/9685

31.1.2010 Amerikkalainen selvitys

USAn armeijan tutkimusyksikkö on selvittänyt Afganistanissa, että paikallisen Pashtun-heimon miehet ovat runsaasti homosuhteissa. Ulospäin asia kiistetään. Fox-Newsin mukaan heimon miehet ihailevat toistensa maskuliinisuutta, heillä on seksisuhteita poikiin ja naisia vieroksutaan seksuaalisesti ja sosiaalisesti.

Tutkimus tehtiin, jotta paremmin ymmärettäisiin afganilaista kulttuuria ja parannettaisiin yhteydenpitoa paikallisiin. Tutkimus kuitenkin jonkin verran sekoitti läntisten sotavoimien ajattelutapoja. Läntisten joukkojen lääkärit ovat joutuneet esim. tilanteeseen, jossa paikallisilla tulkeilla oli anaalinen gonorrea. He torjuivat täysin puheet homosuhteista.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Sotaa käyvän maan tutkimuksiin vihollisesta on kuitenkin suhtauduttava varovaisesti.


Homoutta Afganistanissa, Kandaharissa, käsiteltiin jo parisen vuotta sitten Ranneliikkeessä.

http://ranneliike.net/keskustelu.php?act=rthrd&grpid=20&thrdid=6179

Fox-newsin uutinen

5 kommenttia

Kaiketi -tai ainakaan toivottavasti - tässä ei kuitenkaan ole tutkittu afganistanilaisia "vihollisina", sillä Afganistanin kansa ei ole yhtä kuin Taleban.
Musta-tuntuu -tietoa: Valtaosa afganilaisista suhtautuu vieraisiin maahantunkeutujiin klelteisesti. Vain pieni eliitti on suoranaisesti hyötynyt amerikkalaisten läsnäolosta.

Viimeksi katsoin dokumenttia saksalaisten sotilaiden Afganistan-palvelusta. Kun he kulkivat pitkin basaaria, olin näkevinäni paikallisten ihmisten silmissä vastenmielisyyttä, kun he kojuistaan seurasivat vieraan vallan sotilaita. Mutta kaikki tämä on vain omaa kuvitteluani. Vaikea sanoa, mikä on totuus.

Luulen myös, että monelle amerikkalaissotilaalle jokainen afgaani on uhka ja vihollinen. Juhlapuheet ovat eri asia.