Kotimatkalla tapahtunutta

  • Uutinen
  • Yleiset
  • vaeltaja2006

Luoteis-Englannissa Manchesterissa on jo kaksi kertaa puolen vuoden sisällä käynyt näin: homomies on ollut palaamassa kaupungin gay-huvielämästä, ja kotimatkalla kohdalle pysähtyy ystävällinen autoilija, joka tarjoaa ilmaiseksi kyydin kotiin. Tällä matkalla homomiehet on kuitenkin brutaalisti väkisinmaattu.

Keskiviikkoiltana n. klo 2 yöllä oli 30-vuotias mies kotimatkalla. Lähellä homopaikkoja auto pysähtyi kohdalle ja kuski tajosi kyytiä. 30-vuotias otti kyydin iloiten vastan. Autokuski ajoi kuitenkin sivummalla olevalle kadulle, ja siellä kyytiin tuli kolme muuta miestä.Yhteistuumin raiskattiin matkustaja. Sen jälkeen matkustaja kuskattiin läheisen rautatieaseman liepeille, ja siellä hän pääsi tekemään poliisille ilmoituksen. Tekijät ovat iältään noin 30-40-vuotiaita. He ovat luultavasti aasialaissyntyisiä

Kesäkuussa oli samantyyppinen tapaus. Silloin 20-vuotias homomies aamulla klo 6 kotimatkalla sai kyydin kotiovelle. Kun homomies meni sisään ja jäi odottamaan hissiä, siihen ilmaantui äskeinen kuski ja raiskasi hänet porraskäytävässä. Silloinkin tekijästä mainittiin, että hän on aasialaissyntyinen.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!