USA: Houstoniin valitaan pormestari

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006

Lauantaina 12. joulukuuta 2009 Houstonissa USAssa valitaan uusi pormestari. Tarjolla ovat Gene Locke ja Annise Parker. Molemmat ovat demokraatteja ja liberaaleja. Erikoista konservatiivisen Texasin oloihin on kuitenkin se, että Annise Parker on lesbo. Joidenkin mielipidetiedustelujen mukaan Parker johtaa niukasti, mutta 18% äänestäjistä ei vielä tiedä ehdokastaan. Parker saa ennen kaikkea naisten, valkoisten, espanjalaisten ja riippumattomien äänet.

Houston Cronicle -lehti kertoo, että kolmelle neljästä äänestäjästä Parkerin seksuaalinen suuntaus on yhdentekevä. Mutta on yksittäisiä henkilöitä, joille asialla on merkitystä. Yksi henkilö on tehnyt omalla kustannuksellaan lentolehtisiä Parkeria vastaan, koska hän on lesbo. Jotkut sanovat, että taustalla on katolinen kirkko, jolle Parker ei sovi.

Parker on elänyt 19 vuotta yhdessä Kathy Hubbardin kanssa. Heillä on kaksi adoptiolasta. Parkerin kotisivulla ei kuitenkaan kerrota perheasioista. Vastaehdokas sen sijaan paistattelee päivää nettisivulla perheensä kanssa.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu


Tietoa ehdokkaista
Parkerin kotisivu

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!