Sveitsi: Pankki mainostaa homoasiakkaille

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 1

ZKB-pankki ( Zürichin Kantonalbank) Sveitsissä on alkanut mainostaa myös HLBTI-ihmisille. Mainoksessa homopari katselee toisiaan onnellisena. Heillä on nyt omistusasunto. Onnellinen on myös pankki. Se on ensimmäinen rahalaitos, joka Sveitsissä tekee yhteistyötä homo- ja lesbojärjestöjen kanssa, kerrotaan homojärjestö Pink Crossista. Pankki on järjestänyt tiedotustilaisuuksia homopareille vuodesta 2007 alkaen, kun maahan saatiin laki rekisteröidystä parisuhteesta. Niissä tilaisuuksissa puhutaan asunnon rahoituksesta ja verotuksesta.

Koti on ilmeisesti tuliterä. Ei mitään elämisen merkkejä. Ei lehtipinoja, ei pesemätöntä tiskiä. Vai onko pojilla karu ympäristö ja siisteys erikoisharrastuksena?

Mainoksen kuva

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

1 kommenttia

"Ei lehtipinoja, ei pesemätöntä tiskiä. Vai onko pojilla karu ympäristö ja siisteys erikoisharrastuksena?"

Parahin toimitus. Useista Ranneliike.net:in jutuista paistaa tietämättömyys taustatiedoista. Kuten esimerkiksi, että katolinen kirkko on käytännössä pedofiilien tukiroganisaatio silloin kun pedofiili sattuu olemaan niillä töissä. Noh, voihan näitä taustatietoja sitten lisäillä

Suomessakin on neuroottisen siistejä homoja. Sattuipa niin, että eräs vähemmän siisti homolehmä pääsi käymään tällaisen kodissa. Siinä sitten kävi niin, että kodin omistaja kulki tämän perässä ja siisti jäljet saman tien. Jälkikäteen lehmä haukkui isäntänsä ja sanoi, ettei "se voi olla onnellinen". Ymmärrettävästi vierailu oli ensimmäinen ja viimeinen.

Normaali ihminen tietysti sopeutuu tuollaiseen isäntään ja muuttaa käytöstään varovaisemmaksi, mutta kaikki eivät pysty siihen mihin normaali ihminen. Minä olen katsellut aiempien siippakandidaattien epäsiisteyttä läpi sormien, mutta se ei kannattanut koskaan. Näillä voi olla ihan siistit vaatteet, mutta kotona on kaatopaikka tai museo.

Eli jos olet epäsiisti homo niin älä mene lähellekään siistejä homoja. Ja päinvastoin, jos olet siisti niin älä päästä epäsiistejä ihmisiä lähellekään. Muutoin ei tule kuin sanomista.

Yleensä epäsiistit ovat myös sosiaalisesti sen verran vajavaisia, etteivät tajua, etteivät ole tervetulleita kaikkialle. Siistit tietysti yleensä kammoavat epäsiistejä.

"Pojat" taasen ovat sveitsiläisiä, joilla on erilainen kulttuuri kuin täällä Suomessa. Rautalangasta, jollei tyhmempi jo tajunnut: Sveitsiläiset ovat siistejä. Sveitsissä vääränlaiset parvekekukkaset voivat aiheuttaa mellakan naapurustossa. Tämä ennakkovaroituksena homoille, joilla on usein huono värimaku.

Tuntematta tätä pankin vedätystä tarkemmin, kokemuksesta minulla nousee karvat pystyyn, kun kuulen homoille räätälöidyistä rahoitusalan tuotteista. Kyllä siellä yleensä on ollut taustalla se vanha "rahat pois hölmöiltä" taktiikka.

Muistuupi mieleen erään lesbon kanssa käyty keskustelu pariskunnan asuntolainasta. Ensin tämä lesbo kertoi, että pankki oli lainvastaisesti kieltäytynyt vaihtamasta heidän korkoaan alemmaksi, ja sitten tämä lesbo jatkoi, että "kyllä me osaamme puolemme pitää". Minä tuijotin kertojaa monttu auki, mikä ei tietenkään mennyt hänen tajuntaansa.