Pyhä moottoritie

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 1

Amerikkalaisella tv-papilla Pat Robertsonilla on oma tv-show "700 Club". Siinä hän käsittelee monenlaisia yhteiskunnallisia kysymyksiä. Välillä hän on vaatinut Venezuelan presidentin salamurhaa, välillä syyttänyt kilpailevia kirkkoja antikristuksen suosimisesta.

Nyt hän kertoi pyhästä tiestä. Moottoritie I-35 johtaa Meksikosta Kanadaan. Se on pyhä tie. Se on puhdistettava kaikesta saastasta. Kukaan epäpuhdas ei saa astua tielle. Tien varrelta on poistettava kaikki paha: aborttiklinikat, seksikaupat, striptease-klubit, homobaarit.

Tien varrella voi tapahtua ihmeitä. 19-vuotias homomies Dallasista oli ottamassa "sellaisessa" baarissa pari huurteista. Lähtiessä hän näki ulkopuolella kristittyjä osoittamassa mieltään. Kuin salaman iskusta pyhä henki valtasi hänet. Jälkikäteen hän kertoi, että se oli kuin olisi nauttinut LSD:tä.

On syntynyt "moottoritie-liike". Kymmenet kunnat osallistuvat tien siistimiseen. Eurooppalaiset äärikristityt ovat jo alkaneet etsiä Euroopan pyhää tietä. Se on löytynyt iloisesta Ranskasta, A35, Elsassin autobahn. Ranskassa kuulemma bensakin on halpaa.

Ja tässä se kohta Jesajan kirjasta, Jesaja 35, joka kertoo tästä pyhästä tiestä, ja kehottaa pitämään tien puhtaana:

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Lähteitä puhkeaa autiomaahan,
vuolaina virtaavat purot arolla.
7 Hehkuva hiekka muuttuu lammikoiksi, janoinen maa pulppuaviksi lähteiksi. Siellä, missä hyeenat lepäilivät, kasvaa silloin rantakaislaa ja papyrusta.
8 Ja sinne syntyy tie, valtatie,
sitä kutsutaan Pyhäksi tieksi.
Epäpyhä ei saa sille astua:
Herran tien kulkijoille se kuuluu, heille yksin.
Siellä ei tyhmäkään eksy.
9 Leijona ei nouse sille tielle,
ei yksikään raateleva peto,
ei yksikään.
Vain vapaiksi lunastetut sitä vaeltavat.
10 Herran vapaiksi ostamat palaavat ja saapuvat riemuiten Siioniin. He kantavat päänsä päällä ikuista iloa. Ilo ja riemu astuvat portista, huoli ja huokaus pakenevat kauas.

(Gayboy)

http://www.youtube.com/watch?v=T5S38LpMgu0

1 kommenttia

Suomessa ei ole olemassa valtateitä numeroille 30-39. Ne numerot on varattu tulevaisuuden teille.
(Wikipedia)