Homomessut avautuvat

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 3

Sellainenkin ihmeellinen asia on nyt toteutunut, että Hampurissa avautuvat ensimmäiset homomessut. Avajaiset lähetetään radiossa klo 15-16. Varmaan siinä kerrotaan, mitä hienoja asioita homoille on tarjolla messuilla. Kuuluu tästä winampilla ja muilla soittimilla, mutta ei mediaplayerilla
http://87.234.195.42:8000/listen.pls

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

3 kommenttia

Iltapäivälepo koiran kyljessä meni pitkäksi ja homomessujen avajaiset jäivät kuulematta. Mutta joku jo kertoi, että niitä avajaisia ei radioitukaan ennakkotiedoista poiketen.

Nyt illalla Hampurin gayradio kertoo messuista laajasti. Hampurin rautatieasemalta on ollut shuttle-bussi tunnin välein messukeskukseen ja messut ovat ollet suuri menestys. Kävijöitä on ollut runsaasti. Näytteillepanijat edustavat lukemattomia eri aloja: matkailua, häävalmisteluja, pornoa, viihdettä, yms. yms. Homot ja lesbot ovat jo merkittävä kuluttajaryhmä suurkaupungeissa.

Stresemannstrassella on vielä illalla after-party. Messut jatkuvat huomenna.

Hampurin gayradion maineikas diskoshow alkaa klo 21 ja sinne voivat kuuntelijat eri puolilta maailmaa lähettää terveisiä. Kuuntelijoita riittää ympäri Euroopan, mutta discjockeyt ovatkin poikkeuksellisen hyviä.
Juontajat juuri kertoivat, että Suomestakin on tullut terveisiä lähetykseen, osoite sendestudio@web.de
http://streaming.tidenet.de:8000/tide-40.mp3.m3u

Tässä on vielä näytteilleasettajien lista
http://www.schwule-messe.de/aussteller/ausstellerliste.html
Pinkkiraha alkaa kelvata. Gayradio (Pink Channel) kävi eilen illalla homojen messuilla:

Tässä muutamia näytteilleasettajia homojen messuilla. On tarjolla elämäntapaan liittyviä asioita, teknologiaa, viinejä, matkoja, jne.

Hääpalveluita tarjoava yrittäjä kertoi, että he antavat juhlajärjestelyihin liittyviä neuvoja, mutta he myös valmistavat juhlat alusta loppuun. Kiinteistökauppias myy kiinteistöjä Välimeren maista, Ibizalta, Mallorcalta, Manner-Espanjasta ja myös laatuhuoneistoja omasta kaupungista. Ja jos homomies haluaa panna asuntonsa vähäksi aikaa vuokralle ja muuttaa maisemaa, sateenkaariystävällinen firma mielellään tarjoaa apuaan.

Viinifirma tietää, että homot ovat erityisen hyviä viiniasiakkaita. Gayväelle elämänlaatu on tärkeää. Firmalla on tarjota gayroseeta, gay vine biancoa, rossoa, seccoa ja muita gay-lajikkeita. Puhelinfirma tietää, että homous ja nuoruus kulkevat käsikädessä ja heidän puhelinvalikoimansa edustaa nuoruutta. Tupperware on tietenkin mukana messuilla. Samoin mukana on nuorten etuja ajava ammattijärjestö ver.di. He työskentelevät voimakkaasti tasa-arvolainsäädännön totetuttamiseksi käytännössä.

Useimmat haastatellut messuvieraat ovat iloisia, että vihdoinkin on saatu tällainen tapahtuma joka on suunnattu nimenomaan homoille. Järjestäjät ovat yllättyneitä siitä, että messuilla kävijöitä on näin paljon. Yritys oli alunperin varsin uhkarohkea. Tällainen tilaisuus antaa homoille entistä enemmän tunnetta siitä, että he ovat yhteiskunnassa tasa-arvoisina.