USA: Joko taas hetero republikaani homostelemassa?

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • JuhaniV
  • 1

USA:ssa on lähtenyt liikkeelle huhu, että Alabaman republikaani oikeusministeri Troy King olisi muhinoinut miespuolisen avustajansa kanssa. Vaimo olisi yllättänyt parin ja potkaissut miehensä ulos yhteisestä kodista. Oikeusministerin toimisto kieltää näin tapahtuneen. Troy on tullut tunnetuksi jyrkän kielteisestä suhtautumisestaan homoihin. Vaikuttaa siltä, että nyt uusi homoseksiskandaali on muhimassa. Edellinenhän oli Larry Craigin vessaseksitapaus.

Kommentteja tippuu tasaiseen tahtiin, mutta faktoja ei juurikaan ole tullut esille. Valtamedioiden en ole huomannut koskevan asiaan, mikä lienee varsin viisasta. Troy Kingin nimi esiintyi republikaanien presidenttiehdokkaan McCainin verkkosivuilla. Nyt nimi on sieltä pyyhitty pois. Tämän toimenpiteen on tulkittu viittaavan siihen, että ei savua ilman tulta.

USA:ssa vaalivuonna voi tapahtua aivan mitä tahansa. Vastustajien lokaaminen kuuluu myös poliittisen kisan välineistöön.

Mielenkiintoista seurata kuinka tätä asiaa käsitellään siellä jatkossa.

http://www.gaywired.com/Article.cfm?ID=19587

1 kommenttia

Vahingonilo pääsi heti valloilleen. Bostonissa ilmestyvä verkkolehti EDGE otsikoi: "Onko Alabaman oikeusministeri [Troy] King todellisuudessa Queen?"

Keskustelussa alabamalainen kirjoittaa, että "tuntuu kuin Luoja olisi taputtanut minua henkilökohtaisesti selkään". Ensimmäisenä juorun julkaissut lehti toteaa tarinan olevan kuin suoraan Will & Grace -komediasarjasta.

Amerikkalaiset kompastelevat jälleen kerran kaksinaismoraaliinsa. Jos mies haluaa edetä urallaan korkealle, hänellä on oltava kiiltokuvaperhe, kaunis vaimo ja kaksi lasta. Tämän vuoksi homotkin pakotetaan kulissiavioliittoihin. Tuloksena monta onnetonta ihmistä ja julkisia skandaaleja.

Milloinkahan USA:ssa ryhdytään ajattelemaan, että homoja vainoava saakin leimamerkin olevansa itse kaappihomo.