Homo-rautatieystävät ulos!

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 2

Hampurin homo-rautatieystävät ovat kokoontuneet kuukausipalavereihinsa Hotelli Arcadiaan. Hotellin johto oli vaihtunut ja hääti heinäkuussa kokoustajat tiloistaan. Vanhat suulliset sopimukset eivät enää ole voimassa, sanottiin.
Homo-rautaiteystävät ovat toimineet vuodesta 1999 ja kun katsoo heidän vuosiohjelmaansa, niin paljon on junaretikiä ja muutakin tekemistä. Varmaan hauska harrastus. Keski-Euroopassa junat ovat aina olleet harrastuskohteina.
Kuvia:
http://www.pinkbahn.de/funberichte.htm

Oikeastaan juna on maailman suurin kone, jossa yksi osa liikkuu paikasta toiseen ja kuljettaa tavaraa ja ihmisiä.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

2 kommenttia

Berliinin vastaava ryhmä LokRuf http://www.lokruf-berlin.de/ kokoontuu Sonntags-Clubissa Prenzlauer Bergissä (Greifenhagener Strasse 28) http://www.sonntags-club.de/

Sonntags-Club sinänsä on tutustumisen arvoinen paikka Berliinissä. Klubi syntyi jo DDR-aikana ja se kerää suojiinsa jos jonkinlaista ryhmää. Tänään torstaina siellä esimerkiksi kokoontuvat NO ALK - kuivat homoalkkikset, edellä mainittu LokRuf sekä TOP 30 - noin kolmekymppisten ryhmä teemailtaan "Kuka kuuluu prekariaattiin".

Etuosan kahvila on avoinna päivittäin klo 17 lähtien. Juttuseuraa löytyy vaikka ei osaisi saksaa.
Hampurilainen vihreä kansanedustaja Farid Müller on julkaissut kannanoton. Hän kertoo, että Hotelli Arcadian uusi itävaltalainen omistajaketju haluaa pois ”homoystävällisten” hotellien listalta. Homorautatieystäviä ei päästetty kuukausikokoukseensa ja ovensuusta on poistettu kaikki sateenkaaritarrat. Farid Müllerin mielestä se on syrjintää.

Hotelliketju aikoo laajentaa Hampurissa ja pyrkii mm. Kölniin ja Berliiniin, jotka ovat homometropoleja Farid Müllerin mielesstä se osoittaa, miten pinnan alla on uhkaamassa epätasa-arvoinen kohtelu.
(LSVD) .