Italia: Uusi konservatiivinen puolue perustettu

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Juhani Viherlahti
  • 1

Italian aiempi pääministeri Silvio Berlusconi on perustanut uuden Freedom People -puolueen. Se on tarkoitettu vastavoimaksi nykyiselle Prodin johtamalle hallitukselle.

Berlusconi on tuominnut kaikenlaisen homoparien tunnustamisen. Hän on nykyisen paavin ystävä ja säännöllinen vieras Vatikaanissa. Berlusconi on määritellyt itsensä traditionaalisen avioliiton puhemieheksi Italiassa. Hän puhu homoliitoista uhkana perheelle.

Berlusconin puolue aiheutti kohahduksen Italian parlamentissa, kun he esittivät erillisen vessan varaamista parlamenttiin valituksi tulleelle transsukupuoliselle henkilölle.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

1 kommenttia

Berlusconi varmaan tunteekin tarpeelliseksi puhdistaa vanhan Forza Italia puolueensa siihen pesiytyneistä arveluttavista aineksista, katolisen kirkon tapaan.

Tapahtui näet Esten pikkukaupungissa Padovan lähellä, että Alberto Ruggini, 21-vuotias kirkon kuorossa seitsemän vuotta laulanut pyhäkoulunopettaja sekä Forza Italian paikallisosaston aktivisti, osallistui Berlusconin kanavan tositeeveeohjelmaan Ciao Darwin, jossa aina kaksi joukkuetta kilpailee keskenään milloin mistäkin aiheesta. Nyt kamppailu käytiin homojen ja heteroiden välillä, ja Alberto oli mukana homojoukkueessa.

Ohjelmatiedot nähtyään paikallinen pappi Don Paolino kiinnostui siitä oitis, mutta hänestä oli sanojensa mukaan ”inhottavaa” yllättäen nähdä oma kuoropoikansa homojoukkueessa. Niinpä Alberto sai välittömästi potkut kirkon tehtävistä. Messussa hänellä sentään on lupa edelleen käydä. Perhepiirissä jo ajat sitten kaapista tullut Alberto ei kuitenkaan aio jättää asiaa tähän, vaan vetoaa seuraavaksi piispaan saadakseen oikeutta. Berlusconin puolueen paikallisosasto taas on jakautunut kahtia Alberton puolustajiin ja hänen avoimuutensa paheksujiin. Nähtäväksi jää, miten Italiassa suureksi mediatapahtumaksi kehittynyt Don Paolinon ja Alberton kiista etenee.

Uutinen osoitteessa
http://www.corriere.it/cronache/07_novembre_19/chirichetto_gay_ciao_darwin.shtml