Chatti-tutut voivat olla vaarallisia

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 2

Ulkomaisissa lehdissä ja nettipalstoilla jatkuvasti varoitellaan nettituttavuuksista. Vakava tapaus sattui Tukholmassa viikko sitten. QX kertoo tapauksesta.

44-vuotias mies oli tutustunut RFSL:n chatissa uuteen ihmiseen. Hän oli hyvin varovainen ja otti uuden tuttavuuden puhelinnumeron muistiin ja tavattiin ulkona. Uusi tuttavuus vaikutti hauskalta ja mentiin 44-vuotiaan miehen kotiin Södermalmiin. Äkkiä tunnelma muuttui, vieras otti esiin puukon ja alkoi riehua. Isäntä ehti huutaa, ja naapurit kuuulivat. Asunnosta poistui mies puukko kädessä. Isäntä oli saanut vakavia vammoja selkään. Paraneminen kestää pitkään.

Poliisi on pidättänyt 35-vuotiaan miehen. Epäillään että hänen tilillään on muitakin vastaavantyyppisiä tapahtumia. Tilanteessa on käytetty ylimääräistä väkivaltaa ja sen vuoksi sitä pidetään viharikoksena. Todennäköinen puukottaja on ahkerasti liikkunut netin palstoilla etsien seuraa. Monesti tällaiset tyypit ajattelevat, että homot ovat helppoja uhreja, koska ne eivät tee rikosilmoitusta. Se on osittain totta. Pienmpiä juttuja, esim. varkautta ei ilmoiteta.

(QX)

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

2 kommenttia

Ruotsalainen 43-vuotias mies Solnasta on puukotettu kuoliaaksi kotonaan. Miestä ei kuulunut töihin, ja poliisi hälyytettiin asuntoon. Poliisi epäilee, että tekijänä on sama mies, joka yritti puukottaa toisenkin keski-ikäisen miehen.
(QX)