Berlusconi voitti, homot ja lesbot hävisivät

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 5

Italia saa jälleen konservatiivisen hallituksen. Keskusta-oikeistolainen Forza Italia, johdossa Silvio Berlusconi on voittamassa vaalit.

Rekisteröity parisuhde oli yksi vaaliteema. Veltroni halusi viedä asiaa eteenpäin. Katolinen kirkko kävi aktiviisesti homoliittoja vastaan, ja suositteli äänten antamista konservatiiveille. Länsi-Euroopassa on kolme maata, joissa ei ole minkäänlaista homojen ja lesbojen yhteiselämän muotoa: Italiassa, Kreikassa ja Itävallassa.

(ggg.at)

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

5 kommenttia

Edellinen pääminsteri Romano Prodi yritti ajaa reksiteröityä parisuhdetta, joka olisi sukupuolivapaa ,eli myös heteroparit olisivat voineet solmia parisuhteen. Silvio Berlusconi tuomitsi vahvasti tällaiset suunnitelmat, ja sanoi, että ollaan luomassa avioliitolle rinnakkainen järjestelmä, joka tuhoaisi avioliiton arvon. Prodin hallitus kaatui tammikuussa, ja nyt ennenaikaisissa vaaleissa Berlusconi on voittanut.

Katolisella kirkolla on ollut vahva asema Italian sisäpolitiikassa, ja voidaan sanoa, että Vatikaani voitti vaalit.
Hassua... muistan lukeneeni (olisikohan ollut SK), että jopa katolinen kirkko olisi ollut huolissaan Berlusconin tulevasta valinnasta, koska mies on läpimätä ja viis veisaa maansa hyvinvoinnista.