Julkiset orgiat keskellä Helsinkiä

  • Uutinen
  • Sattumat
  • (päivitetty )
  • vaeltaja2006
  • 22

Metro-lehti kertoo etusivulla, että perheenisä järkyttyi julkisesta seksistä Laakson sairaalan takaisilla kallioilla. Isä oli 3-vuotiaan pojan kanssa kävelyllä. Sen koommin isä ei ole sinne uskaltautunut. Laakson kallioilla vietettiin homoseksuaalien orgioita.

Lehti tiedustelee yksityiskohtia Hesetan puheenjohtajalta Osmo Ijäkseltä. Lehdessä ei kuitenkaan väitetä, että Heseta olisi orgioiden järjestäjä. Ijäs kertoo, että kalliot ovat olleet vuosikymmenien ajan seksuaalivähemmistöjen suosima tapaamispaikka. Puskaseksin tarve on kuitenkin vähentynyt, kun homoudesta on tullut hyväksyttävämpää.

Komisario Jari Mäkiniemi kertoo, että niin homot kuin heterotkin touhuavat pusikoissa. Kesällä tapahtuu kaikenlaista. Mäkiniemen mukaan puistoseksi menee samaan kategoriaan kuin viuhahtelu. Jos sukupuolisiveellisyyttä loukataan, poliisi puuttuu asiaan. Julkisen lemmen aste harkitaan tapauskohtaisesti.

(Metro-lehti)

*****

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Heteroseksiä näkee paljon mm. Hietaniemen uimarannan kallioilla ja aikaisemmin myös hautausmaalla. Vuosia sitten hautausmaan vartiointia jouduttiin lisäämään, kun tuli valituksia. Homoseksille on omat paikkansa. Joillekin isille homoseksin näkeminen aiheuttaa kivistystä, ja kun lapsi vedetään mukaan kauhisteluun, voi päästä lehden etusivulle. Lapsi tuskin järkyttyi. Ja vielä vihje muille isille: Jos näkee jotain, joka ei miellytä, voi aina kääntää katseen muuhun suuntaan.

(oma kommentti)

22 kommenttia

Muutama vuosi sitten Kuopion tuomiokirkon ympäristön vanhoja ja mittavia pensasistutuksia karsittiin rajulla kädellä kun kesäiset kirkkovartiot pääsivät aloittaessaan jyvälle siitä, että puskissa naidaan hyvin yleisesti. Kuopion tuomiokirkkohan sijaitsee keskeisen ravintolakorttelin vieressä ja on korttelin puolivälissä jo noin miehen mitan verran katutason yläpuolella. Aiemmin puiston ympärillä on paljon pensaita, joita ravintolasta tulevat käyttivät panopaikkoina, joissa myös trokattiin kaikenlaista ja juopotteluunkin ne houkuttelivat nuoria ja alan ammattilaisia. Nykyään näkyvyys kirkon ympäristössä lienee liian hyvä naimiseen, mutta juopottelua puistonhoito ei ole vähentänyt.
Metro-lehti kirjoittaa aika usein seksijuttuja kesällä. Aihe kiinnostaa kaikkia, hyvä juttu uutispulan aikoina.