Julkiset orgiat keskellä Helsinkiä (juttukommentit)

 • 1 / 22
 • Tero Kankaanperä
 • 4.8.2009 10:11
Muutama vuosi sitten Kuopion tuomiokirkon ympäristön vanhoja ja mittavia pensasistutuksia karsittiin rajulla kädellä kun kesäiset kirkkovartiot pääsivät aloittaessaan jyvälle siitä, että puskissa naidaan hyvin yleisesti. Kuopion tuomiokirkkohan sijaitsee keskeisen ravintolakorttelin vieressä ja on korttelin puolivälissä jo noin miehen mitan verran katutason yläpuolella. Aiemmin puiston ympärillä on paljon pensaita, joita ravintolasta tulevat käyttivät panopaikkoina, joissa myös trokattiin kaikenlaista ja juopotteluunkin ne houkuttelivat nuoria ja alan ammattilaisia. Nykyään näkyvyys kirkon ympäristössä lienee liian hyvä naimiseen, mutta juopottelua puistonhoito ei ole vähentänyt.
Metro-lehti kirjoittaa aika usein seksijuttuja kesällä. Aihe kiinnostaa kaikkia, hyvä juttu uutispulan aikoina.
Joopa joo... Kohujuttu piti saada kirjoitettua kun homot nussii puskissa.

Muistuupa mieleeni juhannusaamu vuonna 1996, kun kävelin yötöiden jälkeen aamuseitsemän nurkilla Helsingissä Punavuoresta Rautatieasemalle Bulevardia pitkin Ruttopuiston kohdalla ja eikös siellä nurmikolla viltin päällä ollut ilkosillaan heteropariskunta lempimässä.

Olen kyllä tuon tapauksenkin jälkeen kävellyt ruttopuiston ohi. Pitäisikö sinne reunoille kuitenkin laittaa varoituskyltit, että "tässä puistossa on harrastettu seksiä, ohikulkeminen omalla vastuulla"?
Vartti kirjoittelee samasta aiheesta:
http://www.vartti.fi/artikkeli/d91d81e3-ecf2-4ed2-8ec5-b7a33715fe93

Uutisen kommentteja lukemalla sai taas hyvät naurut. Siellä nostetaan ihan surutta ja vailla faktaa pedofiilit mukaan juttuun väittämällä että "homot" vaanivat lapsia pensaissa leikkipuistojen reunoilla muna kädessä. Samaten kommentti siitä että näistä kallioilla cruisaavista miehistä melkoinen osa on kaapissa olevia ukkomiehiä tyrmätään täysin koska eihän se ole mahdollista, eihän naisen kanssa yhdessä oleva mies voi olla HOMO :D

Taisi 3-vuotiaan pikkuvesselin isällä alkaa puristamaan nivusten kohdalta kun näki vapautunutta miestenvälistä kanssakäymistä ja heteroimagon pönkittämiseksi on pitänyt antaa lausunto lehdelle kuinka lapsi järkyttyi asiasta (jota ei melko varmasti edes huomannut/nähnyt).

Terve tuloa 2000-luvun suomeen
Julkinen paikka nyt vaan on sellainen, että siellä pitää kaikkien voida kävellä rauhassa ja kainostelematta ilman, että päätä joutuu kääntämään yhtään mistään epäsopivasta pois päin. Ei ole normaalia, jos ei kykene sen vertaa ajattelemaan, että intiimejä asioita voi mennä touhuamaan kotiin tai edes sen vertaa katsoa, etteivät muut näe.

On ihan aiiheellista valittaakin tuollaisesta.
 • 6 / 22
 • vai mitä?
 • 4.8.2009 21:58
Hyi pahat heterot! Tekipä homo mitä tahansa on se oikein koska se on homo!
 • 7 / 22
 • vaeltaja2006
 • 5.8.2009 7:21
Homoilla on takanaan vuosisatoja kestänyt sorto. Homoja poltettiin, kidutetiin, pahoinpideltiiin, pidettiin vankityrmissä ja alkeellisissa mielisairaaloissa, lynkattiin suurella miesjoukolla, karkotettiin kotoaan, jne. Syynä olivat useimmiten rajut ennakkoluulot. Ja tätä jatkuu edelleen eri puolilla maailmaa. Nyt pahoinpitelyt vain helpommin joutuvat lehtien uutispalstoille. Ne, jotka ymmärtävät tämän historian, ovat varovaisia vaatimaan, että homojen pitäisi käyttäytyä niin tai näin.

Edelleen on ihmisiä, joiden mielestä homojen pitää pysyä totaalisesti pois näkyvistä. Se, mitä heterot saavat tehdä, ei olekaan sallittua homoille. Puistojen nurmikoilla näkee joka päivä toisiinsa liimatuneita nuoria (hetero)pareja aika provokatiivisissa asennoissa. Siinä he luultavasti hinkkaavat itseään ja hakevat tyydytystä. Tai niitä, jotka suutelevat kaikkien keskellä tunnin märkää kestosuudelmaa. Homoille sellainen ei ole sallittua esim. Vanhankirkon puistossa tai Espalla. Homot ovat hakeutuneet vapaaehtoisesti vähän syrjempään. Mutta sekään nyt ei tunnu enää käyvän.

Koska tiedän, että Hietaniemen uimarannan seutu on viikonloppuna koulun alkaessa öisin täynnä humalaisia viinaa juovia ja nussivia nuoria, en mene sinne vapaaehtoisesti, vaan kierrän sen paikan. Laakson kallioilla kulkeva isä tietää tarkalleen, että se on homojen paikka. Mikä ihme häntä sinne vetää? Hänkin voisi kiertää sen paikan. Ja mikä ihmeen lenkkipolku kulkee juuri siitä kalliolta kivikkojen yli (lukijakommenti Vartista)? En ole ikinä nähnyt siellä mitään pururataa vai onko se nyt rakennettu? Siinä paikassa on jotain vetovoimaa!
Eiköhän homojen nyt kannattaisi jo lopettaa tällaisten aiheiden ollessa kyseessä tuo ikuinen vetoaminen historialliseen sortoon? Jos välttämättä haluaa harjoittaa irtosuhteita, sen voi tehdä häiritsemättä muiden ihmisten rauhaa, nykypäivä tarjoaa vaikka mitä mahdollisuuksia partnerin löytämiseen. Sitä paitsi suurin osa heteroista ei suinkaan hinkkaile puistoissa juuri puistossa tapaamansa kumppanin kanssa vaan kyseessä on julkinen hellyydenosoitus vakiintuneemmalle kumppanille. Käsittääkseni Laaksossa kuitenkin harjoitetaan ihan suoranaista seksiä ja kumppanille on suurin piirtein sanottu "Moikka" ennen toimiin ryhtymistä.
 • 9 / 22
 • vaeltaja2006
 • 5.8.2009 10:02
"julkinen hellyydenosoitus vakiintuneemmalle kumppanille"

Ai jaa, noinko se menee!
On ikävää, jos muutama puskissa viihtyvä lårttå onnistuu pilaamaan meidän muiden homojen maineen ja ylläpitämään laaksoa sellaisen homometsän maineessa, ettei sinne uskalla kukaan muu mennä. Kyseinen paikka on kuitenkin yleinen paikka, eikä sitä ole korvamerkitty kaupungin toimesta homokäyttöön.

Näille paljastelijoille voisi korkeintaan rakentaa alueelle jonkinlaisen koiratarhan tapaisen, jonka sisällä saisi touhuta mielin määrin.

Minua ei ainakaan ole mikään estänyt suutelemasta tai halailemasta poikaystävääni yleisillä paikoilla eikä kukaan ole todennut sen olevan kiellettyä, mitä se ei tiettävästi missään tapauksessa olekaan.
Yle Radio Extrem oii tämän iltapäivän (5.8.2009) lähetyksessä oikein lähettänyt miespuolisen toimittajan Laakson kallioille ihmettelemään homojen kruisailua siellä. Raportin lopuksi piti mainita että hän on ainut heteroseksuaalinen siellä. Studiossa naistoimittaja lisäsi lopuksi että näitä kruisailualueita on kai kaikissa suuremmissa kaupungeissa ja että heille voi lähettää viestiä ja kertoa missä näitä on.

Tietää sitten kaikki halukkaat minne voi mennä kauhistelemaan, tirskumaan tai vaikka kiusaamaan homoja. Kyllä on aiheet vähissä ja sivistys.
Nooh, jos haluaa siellä puskissa touhuilla, saa mielestäni kestää kauhistelun, tirskumisen ja kiusaamisen.
Noita nussivia heteropareja on tullut tänä kesänä bongattua myös Kiasman edessä, Tokoin rannassa ja Vanhan kirkon puistossa – ihan kirkkaassa päivän valossa ja häpeilemättä. On se kumma että syntyy meteli, kun homot harrastavat seksiä julkisella paikalla ja vielä usein miten syrjässä, puskissa ja pimeässä.
Minä itse en kannustaisi ketään harrastamaan seksiä yleisillä paikoilla , koska se kuitenkin loukkaa joitakuita. Seksi on kahden ihmisen välinen yksityinen asia. Homojen kohdalla asian tekee mielestäni erityisen ongelmalliseksi se, että valtaväestöllä on jo valmiiksi käsitys, että homot nimenomaan harrastavat anonyymiä seksiä tuntemattomien partnerien kanssa. Siinä on sitten vaikea joidenkuiden samaan aikaan vaatiä meikäläisille tasa-arvoa ja asiallista suhtautumista.
--valtaväestöllä on jo valmiiksi käsitys, että homot nimenomaan harrastavat anonyymiä seksiä--

Onko valtaväestöllä sellainen käsitys? Kiinnostavatko homojen asiat ihmisiä niin paljon, että he selvittelevät, minkälaista seksiä harrastetaan? Useimmilla "valtaväestöön kuuluvilla" ei ole homoista mitään käsitystä eikä kiinnosta edes hankkia tietoa.

Homoilla itsellään taitaa olla syyllisyydentunteita, kun kuljeskellaan puskissa, ja jokainen ohikulkijan katse pureutuu suoraan sieluun. Ne heterot, jotka ovat asiasta kiinnostuneita, suuntaavat iltalenkkinsä "niiden" alueiden läpi. Tarvitaan erityistä aloitteellisuutta käydä selvittämässä homojen seksielämää ja partnerien laatua.
Upeaa, että homot saavat toteuttaa kruisailukulttuuriaan Laakson kallioilla. Muodikkaasti suvaitsevuuden läpitunkemassa ilmapiirissä unohdetaan, että kyseinen paikka on virkistysalue, jossa stressaantunut kaupunkilainen voi nauttia luonnon rauhasta ilman limaisia vilkuiluja ja eleitä. Ai niin, oma vika kun sinne eksyin ja suvaitsematonkin vissiin..
 • 20 / 22
 • Kyllästynyt sateenkaari poruko
 • 10.7.2013 0:12
Jo itsellelleni on kasvanut aikas iso homovastaisuus. Johtuu ihan heistä itsestään. Aikoinaan en osannut ajatella negatiivisesti sateenkaariväestä. Ovatpahan kyntensä näyttäneet...
Itseäni ihmetyttää heteroiden jatkuva tarve yhdyntään. Työpaikalla jos hetkeksi kaksi heteroa vastakkaista sukupuolta jää vahtimatta, heti yhdytään toisiinsa. Sitten seuraa äitiyslomia ja"vuoden virkavapaus katoamisia". Pikkujouluja ei voi pitää kun pienen alkoholimäärän jälkeen on kaikilla heteroilla halu yhtyä toisensa kanssa. Ravintoloihin ei mennä"bilettämään" vaan puhtaasti hakemaan yhdyntäseuraa. Jotenkin vain inhottaa.