Englanti: Homokansanedustaja varkaiden ja valehtelijoiden listalla

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 1

Päivän uutisissa ykkösaiheena on ollut Englannin parlamentin kulukorvausskandaali. Myös homoparlamentaarikko on kuviossa mukana. Erityisesti Englannin kansallinen puolue on hyökännyt homokansanedustjia vastaan. Samoin Daily Telegraf on tehnyt selvitystyötä.

Englannin kansallinen puolue BNP on vain valkoisille tarkoitettu puolue, joka hakee suosiota maahanmuuttovastaisuudella. Puolueella on tähän saakka ollut vähäinen kannatus eikä sillä ole yhtään kansanedustajaa.

Nyt puolueen nettissivulle on pantu näkyviin luettelo politiikan valehtelijoista, typeryksistä ja varkaista. Joukossa on kolme nykyistä tai entistä homo-kansanedustajaa. Työväenpuolueen Chris Bryant on erityisesti joutunut maalitauluksi. Hänestä löytyi joitakin vuosia sitten valokuva Gaydarissa yläruumis paljaana. Hän etsi seuraa. BNP kuvaa häntä kiimaiseksi hölmöksi. Entisen kansanedustajan Ron Daviesin tilillä on kruisailu puistossa ja sillä retkellä hän joutui ryöstetyksi. Kolmas parlamentaarikko oli ulkona parlamentista seitsemän päivää vuonna 2003, koska hän oli rikkonut parlamentin jäsenen käytösvaatimusta brasilialaisen avustajansa työsuhteessa.

Englannin kansallisen puolueen sivuilla näitä miehiä kutsutaan raiskaajiksi, pedofiileiksi ja murhaajiksi. Ketään heistä ei kuitenkaan ole oikeudessa tuomittu mistään. BNP sanoo, että vaikka kuva Gaydarissa ei olekaan laiton, se on moraalisesti rikos

Eilen Daily Telegraph kertoi parlamentaarikko Chris Bryantin raha-asioista. Hän on käyttänyt runsaasti julkisia varoja moniin muuttoihin. Hän on kertonut haluavansa lähemmäksi parlamenttia. Mutta PinkNews kertoo, että hänen muuttonsa syinä ovat olleet homofobiset välikohtaukset hänen kotiseudullaan Walesissa. Mm. talon seiniin oli töherretty homofobisia tekstejä. Hän halusi muuttaa pois hiljaiselta seudulta ja poliisi oli suositellut hänelle muuttoa turvallisemmalle alueelle.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

(PinkNews)


Tämä on samaa kuin suomalainen häly kansanedustajien kotipaikkakunnasta.

Englannin kansallinen puolue on etsinyt esiin kaikki vanhat synnit

1 kommenttia

Voin pahoin tana aamuna kun joku oli tyontanyt postiluukusta BNPn lehtisen. Kamppisten kanssa paatettiin etta seuraavaa viestintuojaa ei paasteta helpolla jos se onnistutaan kiinni saamaan =). Oikeasti ollaan ihan rauhaa rakastavia mutta miten tallaiset asiattomuudet voivat saada jalansijaa brittien tyyppisessa suht' sivistyneessa valtiossa, en voi ymmartaa.