Hillaryn kujanjuoksu

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 2

Hillary Clinton puhuu itsensä paitsioon

Tuomio Hillaryn "väärinmuistamisesta" on ollut jyrkkä. Hän yritti vakuutella puheillaan, miten hyvin hän pystyisi hoitamaan ulkopolitiikkaa ja miten urhea sotasankari hän on, mutta nyt tuli pahasti turpiin. Hän on yön aikana jo ehtinyt pahoitella "väärinmuistamistaan". Puhe liittyi Irakin sodan 5-vuotispäivään. Hän kehui saaneensa monilla matkoillaan paljon ulkopoliittista kokemusta. Nyt puheeksi noussut "vaarallinen" matka tapahtui 25.3.1996. Hillary kertoi: Muistan hyvin matkan Bosniaan. Silloin sanottiin Valkoisessa talossa: Jos jokin maa on liian pieni, köyhä tai vaarallinen presidentille, lähettäkää sinne Firts Lady. Niinpä mentiin. Muistan laskeutumisen tarkampujien tulessa. Lentokentällä piti olla juhlatilaisuus, mutta sen sijaan mentiin päät alas painettuina autoihin."

CBS tutki arkistojaan ja aamu-tv:ssä nähtiin kuvia kentältä. Clinton on huijanut kansallisen turvallisuuden nimissä, sanotaan Obaman leiristä. Hillaryn tukijoukoista vahvistettiin, että Tuzlan rinteillä oli tarkampujia. Lentokone joutui tekemään laskeutuessaan jyrkän kaarteen. Kun lukee sen ajan lehtiä, on selvää, että oltiin taistelualueella. Näin siis Hillaryn tukijat.

Jo toissa päivänä Hillary veti kertomuksensa takaisin. Obama iloitsi: Se oli tarkoituksellista huijaamista. Hillary halusi näyttää kokeneelta ulkopolitiikan toimijalta. Nyt valokeilaan ovat nousseet myös Hillaryn lausunnot Pohjois-Irlannista.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

=====

Taitaa käydä niin, että maahan saadaan republikaaninen presidentti. On varmaan syytä tutkia, mitä kaikkea McCain on luvannut hlbti-väelle.

2 kommenttia

Noh.

McCain ei ole oikeastikaan huono vaihtoehto, mutta kyllä minä edelleen uskon että Obama voittaa nämä vaalit. Jos Obama voittaa, iso osa Clintonin kannattajista todennäköisesti äänestää Obamaa. Mutta jos Clinton voittaa, on paljon todennäköisempää että iso osa Obaman kannattajista menee McCainin puolelle. Hillaryn vaalivoitto on mielestäni näistä kolmesta kaikkein epätodennäköisin.

Monelle "moderate" demokraatille Clinton on edelleen liian liberaali. McCain on niin ikään republikaaniksi melko liberaali. Monet siis tuntevat, että McCain aiheuttaisi vähemmän pahaa kuin Clinton. Clintonilla on "bitch":n maine täälläpäin, ja monet jenkit äänestävät henkilöä, eivät poliitikkoa.

Obama ei myöskään ole huono vaihtoehto. Minun mielestäni tärkeintä olisi saada Demokraatti Valkoiseen Taloon. HLBT-ihmisillle Clinton on edelleen mielestäni selkeä ykkönen.

Mutta tämä kaikki on tietysti minun observaatiotani ja minun mielipiteitäni.
Hillary ennätysalhaalla


Hillary Clintonin alamäki on jo vakava. Kahdessa viikossa kannatus on luisunut alaspäin 8%. Keskiviikkona julkaistussa Wall Street Journalin kyselyssä hänellä on enää 37%:n kannatus. 48% ilmaisi negatiivisen kannan Hillarya kohtaan. Myös Obama meni vähän alaspäin. Positiivisesti häneen suhtautui enää 49%, ennen se oli 51%. Selvitettiin myös sitä, kumpi voittaisi, Obama vai McCain. Obama 44%, McCain 42%. Hillary häviäisi McCainille. Kyselyyn saatiin 700 vastaajaa. Kovin pieni vastaajajoukko!

Hillary ilmloitti myös, että hän ei luovu vapaaehtoisesti Obaman hyväksi. Hän haluaa nähdä ensin kaikki ne 10 esivaalia, jotka ovat vielä jäljellä.