Kirkkoherra Olli Aallolle on tullut runsaasti tukea

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Juhani Viherlahti
  • 15

Etelä-Saimaa-lehti teki verkkokyselyn: "Voiko Olli Aalto jatkaa kirkkoherrana?" Tulokset julkaistiin tämän päivän lehdessä.

Vastauksia tuli 1 433 kpl.
Kyllä vastasi 72,8%
Ei vastasi 20,4%
Ei kantaa 6,7%

Lehti kertoo havainneensa kyselyyn syötetyn 2 130 ei-vastausta yhdestä ja samasta IP-osoitteesta. Tuloksista siivottiin manipulointiyritykset.

Lehti julkaisi uutisen näyttävästi peräti kahdeksan palstan levyisenä Kotimaa-osiossa. Kyselyyn otettiin reippaasti kantaa.

http://www.esaimaa.fi/page.php?page_id=25&id=117

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Lukijan kommentti keskustelussa:
"17.11.2008, klo: 09:56
Suomessa on ollut naispappeus jo kauan, ei siis ole mitään syytä ettei Marja-Sisko Aalto voisi pitää virkaansa. Jos muuten toimitaan se on vastoin Suomen lakia, moraalia, humaanisuutta, ihmisoikeuksia ja kristinuskon syvimpiä ideoita."

Kymen Sanomat kertoo puolestaan tänään verkkojulkaisussa Imatran kirkkoherra Olli Aallolle myönnetyn virkavapautta ajalle 3.1.-2.4.2008.

15 kommenttia

Uuutis Vuoksi/ Imatra

" Niukka enemmistö imatralaisista ei halua Imatran seurakunnan kirkkoherran Olli Aallon jatkavan virassaan sukupuolenkorjauksen jälkeen. Tältä näyttäisi Uutisvuoksen nettikysymyksen perusteella.

Uutisvuoksi kysyi viime viikon lopulla nettikysymyksessään voiko Olli Aalto jatkaa Imatran kirkkoherrana. Viiden päivän aikana kysymykseen annettiin liki 800 vastausta, mikä kertoo asian herättämästä mielenkiinnosta.

Vastauksista 57 prosenttia on viraltapanon kannalla. Jatkoa toivotaan 43 prosentissa vastauksista. Tarkka vastausten määrä on 781, joista 449 ruksasi ein ja 332 vastaaja kyllä-vaihtoehdon.

Kielteistä kantaa virassa jatkamiseen voidaan pitää yllätyksenä, sillä asian tultua julkisuuteen yleinen mielipide sukupuolen korjaukseen oli aistittavissa pääsääntöisesti myönteiseksi."

toimitus@uutisvuoksi.fi ( palaute ) voi boikotoida tai kirjoittaa mielipiteen.

Gallupit eivät kerro totuutta, koska silloin pitäisi varmistaa niiden vastaajien tavoittaminen, jotka haluaisivat ottaa kantaa asiaan. Gallup ei ole siis kattava, vaan satunnainen otos.

Tämän kyselyn mukaan Imatra on asenteiltaan vanhoillinen ja konservatiivinen, mikä on yllättävää, koska ymmärtääkseni asukkaista suurin osa on vasemmistolaista ja äänestää SDP:tä. Ehkä ns. työläisyys ei takaa minkäänlaista suvaitsevaisuutta, kun on kyse seksuaali tai sukupuolikysymyksistä. Vihreitä Imatralla ei juurikaan edes äänestetä. Onko siellä edes yhtään mennyt läpi? Aivan avutonta kaiken kaikkiaan ! Kertoo jo paljon kaupungista...unohtakaa koko etelä- Karjalan alue: mennyttä maailmaa. Joutomaata!
Anteeksi nyt vain JuhaniV, mutta kyllä tuo sinun antamasi linkki Etelä-Saimaan verkkosivuille näytti ainakin minun ruudullani aivan toista lopputulemaa:

Vastauksia tuli 3 573 kpl.
Kyllä vastasi 29,4 %
Ei vastasi 67,9 %
Ei kantaa 2,7 %

Joten, kirkkoherra O. Aallolle on ehkä tullut tukeakin, mutta kansan enemmistö on SELKEÄSTI sitä mieltä, että pappina hän ei voi enää jatkaa. Mistä lie Juhani sait tiedon noista 2130 samasta IP-osoitteesta tulleesta ei-vastauksesta??? (ja onko näin, että täällä on suorastaan työksi asti valvottava JuhaniV:n ja kumppanien valheellisen tiedon levittämistä...?)

Niin, ja tosiaan, näin tasapuolisuuden nimissä - ja kun tuloksista on siivottu homoaktivistien manipulointiyritykset - laittakaamme tähän nähtäväksi myös kommentti, joka kuvastaa kansakunnan enemmistön mielipidettä, ts. varsin maltillinen sellainen (tarkoittaen sitä, että raamatullisempiakin kommentteja oli toki useita):

"On sinisilmäistä kuvitella, että kirkkoherran virassa jatkaminen olisi jotenkin ongelmatonta. Työn hoitaminen sinänsä voisi sujua samaan tapaan kuin tähänkin asti, ja siitähän kokemusta voi olla vain hänen kanssaan työtä tehneillä. Sukupuolenkorjaus ei tietenkään ole este työn jatkamiselle, mutta Aallon menettelytavat asian julkituomisessa ja lehdistölle antamiensa lausuntojen ristiriitaisuus ovat vaikuttaneet luottamuksen murentumiseen. Vain aika voi näyttää, minkälaisia muita vaikutuksia muuttumisprosessi tuo tullessaan. On siis liian aikaista veikkailla sen suhteen yhtään mitään. Ja kuvitelkaapa vaikka tätä: kun työyhteisön kokouksen päätteeksi työntekijät vietettäisivät saunailtaa, niin aikaisemman miesten puolen sijasta kirkkoherra asettusisikin naisten saunan lauteillle! Ja omien sanojensa mukaan hän on edelleen se tuttu Olli Aalto, ihan sama ihminen. Aivan kaikkeen sopeutumista ei sentään voi seurakunnankaan työntekijöiltä edellyttää. No, harvinaisesta tilanteesta otin esimerkin, mutta jos se hiukan auttaisi eläytymään niiden osaan, jotka ovat tutustuneet miehistä miehisimpään Olli Aaltoon. Jos hän virassa pysyy, ovat työnohjaajien työt varmasti pitkälle turvatut Imatran seurakunnassa."