Checkpoint-testauspalvelu uudistui - hiv-pikatestiin pääsee nyt ilman ajanvarausta kahdesti viikossa

  • Uutinen
  • Terveys ja tutkimus
  • HivPoint

Koronatilanteen helpotuttua Hivpointissa on uudistettu ja lisätty hiv-testauspalveluja: nyt hiv-pikatestiin pääsee Helsignissä ilman ajanvarausta kahtena päivänä viikossa. Uudistunut Checkpoint hiv-pikatestauspalvelu yhdistää aiemmin eri kohderyhmille suunnatut erilliset testauspalvelut. Uudistus on tehty, jotta Hivpointin asiakkailla olisi entistä paremmat mahdollisuudet valita itselleen sopivin aika tulla hiv-testiin.

Hivpointin matalan kynnyksen testauspalvelut on suunnattu ja kohdennettu ihmisille, jotka ovat hivin suhteen haavoittuvassa asemassa ja siten suuremmassa riskissä saada hiv-tartunta. Testauspalvelujen kohderyhmiin kuuluvat homo- ja bimiehet ja muut miehet, joilla on seksiä miesten kanssa, maahan muuttaneet sekä matkailijat, joilla on ollut suojaamatonta seksiä korkean hiv-esiintyvyyden maassa, kuten esimerkiksi Venäjällä tai Thaimaassa.

- Hivpointin Checkpoint-testauksessa on käytössä hiv-pikatesti, jonka tulos valmistuu minuutissa. Näin aikaa jää hyvin neuvontaan ja keskusteluun. Testauksen yhteydessä voi keskustella hivistä, seksitaudeista, seksistä ja seksuaalisuudesta. Suurin osa työntekijöistämme on seksuaalineuvojia ja kaikilla on pitkä kokemus hiv- ja seksuaaliterveystyöstä. Kaikissa palveluissamme voi asioida aina suomeksi ja englanniksi. Lisäksi Hivpointilla on venäjän- ja somalinkielinen työntekijä ja käytämme tarvittaessa tulkkipalveluita.

Checkpointissa pääsee hiv-testiin ilman ajanvarausta maanantaisin kello 12-16 ja torstaisin kello 14-18. Hivpointin uusi toimisto sijaitsee Kalasatamassa, osoitteessa Hermannin rantatie 2 B.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!