Queen ja Adam Lambert konsertoivat Suomessa kesällä 2022

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • Sami Mollgren

Queen ja Adam Lambert saapuvat Suomeen Rhapsody World Tourillaan. Yhtye kertoi tiistaina uusista konserteistaan Euroopassa ja Isossa-Britanniassa.

Koko kiertueen päättävät konsertit järjestetään Hartwall Arenalla sunnuntaina heinäkuun 2022 lopussa. Alkuun kerrottiin vain sunnuntain konsertista, mutta keskiviikkona ilmoitettiin, että suuren kysynnän vuoksi järjestetään myös lisäkonsertti. Englannista 28.5.2022 käynnistyvä Rhapsody World Tour -kiertue päättyy Helsingin Hartwall Arenalle.

Kiertue oli jo ehtinyt vierailla suurilla areenoilla Yhdysvalloissa, Aasiassa ja Australiassa, ennen kuin koronaviruspandemia laittoi kiertuesuunnitelmat uusiksi Euroopan osalta. Kaiken kaikkiaan Queenin alkuperäisjäsenet Brian May ja Roger Taylor esiintyvät yhdessä Adam Lambertin kanssa 34 konsertissa Euroopassa.

Queenin ja Adam Lambertin yhteistyö käynnistyi American Idolin finaalista vuonna 2009, ja sittemmin he ovat kiertäneet maailmaa yhdessä. Tähän mennessä Queen + Adam Lambert on soittanut 218 esitystä lähes neljän miljoonan katsojan yleisölle.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Lambert kertoi homoseksuaalisuudestaan kesällä 2009 Rolling Stone -lehden haastattelussa. Hän nousi julkisuuteen American Idolsin kaudella 2008. Suomessa Lambert tuli paremmin tunnetuksi seurusteltuaan suomalaisen Big Brother -julkkiksen Sauli Koskisen kanssa.

Vuonna 1970 perustetun Queen-yhtyeen keulahahmona oli alkuaan Freddie Mercury (1946-1991). Mercurysta ja Queen-yhtyeestä on myös tehty elokuva.

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!