Korkeushyppääjä Jere Nyström ehdolla Urheilugaalan Esikuva-palkinnon saajaksi

  • Uutinen
  • Urheilu
  • Sami Mollgren
  • 1

Korkeushyppääjä Jere Nyström on ehdolla tammikuussa 2021 järjestettävässä Suomen Urheilugaalassa Esikuva-palkinnon saajaksi.

Itäisen Uudeltamaan Lapinjärveltä kotoisin oleva meikattuna kilpaileva Korian Pontta edustava suomenmestaruustason korkeushyppääjä Jere Nyström, 16, on ollut esillä sukupuolirajojen rikkojana

- Korkeushyppääjä Jere Nyström on rohkeasti oma itsensä. Sukupuolirajoja rikkova Nyström kilpailee meikattuna ja vie yhteiskuntaa esikuvallisuudellaan suuntaan, missä urheilijan lokerointi esimerkiksi seksuaalisen suuntautumisen mukaan ei ole enää uutisaihe, kuvaillaan Nyströmiä Urheilugaalan verkkosivuilla.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Esikuvapalkinnon saaja voi olla aktiivi tai jo uransa lopettanut huippu-urheilija, jonka asenne, käytös, esiintyminen ja teot sopivat kannustavaksi esimerkiksi koko Suomen kansalle ja erityisesti nuorille.

Muut ehdolle päässeet ovat futsalpelaaja ja jalkapalloilija Panu Autio sekä painija Petra Olli.

1 kommenttia

Kerrankin todella hyvä urheilu-uutinen. Selänteestä aina puhutaan, vaikka ei olisi edes asiantynkää kerrottavana.

Tämä urheilija saa osakseen kaiken ihailuni ja arvostukseni. Hän on todella hyvä roolimalli meille kaikille ja osoitus siitä, että kun toimii omana itsenään, niin voiko mitään enempää arvostaa!