Basso muuttuu pride-radioksi Helsinki Pride -viikolla

  • Uutinen
  • Pride
  • Sami Mollgren

Useissa suomalaiskaupungeissa kuuluva radiokanava Basso lähettää Helsinki Pride 2020 -viikolla 7.-13.9. pride-viikon teemaan liittyvää sisältöä.

Perjantaina julkaistun tiedotteen mukaan taajuuksilla kuullaan haastatteluja, pride-biisejä sekä tapahtumanostoja ympäri kaupunkia. Pride-teemaviikon Bassolla kustantaa Zalando, joka on Helsinki Priden pääyhteistyökumppani.

- Bassolle on luontevaa tehdä moniarvoista, ihmiskäsitystä tukevaa sisältöä, jossa kullakin on oikeus valita oma roolinsa ja suuntautumisensa. Pride-viikko on meille tärkeä ja luonnollinen paikka olla mukana tekemässä jotain konkreettista vähemmän ahdasmielisen yhteiskunnan eteen, kertoo Bassoradion toimitusjohtaja Riikka Reunanen.

Radiotaajuuksien lisäksi pride-teemaviikon toimintaa on myös Helsingin Unioninkadulla sijaitsevassa Basson Olohuoneessa, jonne asettuu Helsinki Priden pääyhteistyökumppani Zalandon Vapauden vaatekaappi. Päiväsaikaan Vapauden vaatekaapissa toimii Pride info ja shop ja iltaisin siellä järjestetään eri vaikuttajien tapahtumia, joihin voi osallistua virtuaalisesti Helsinki Priden IG-liven kautta.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

- Hyvien radiohaastattelujen ja parhaiden pride-biisien lisäksi odotan suurella innolla Vapauden vaatekaapin IG-livejä. Niissä tullaan kuulemaan esimerkiksi Tuure Boeliusta sekä erittäin mielenkiintoisen Pehmee-kollektiivin ajatuksia olemisen vapaudesta. Muita kiinnostavia tärppejä Helsinki Pride -viikolle ovat eduskunnan pride-kyselytunti, DildoBingo goes Pride ja tietenkin 12.9. suorana striimattava Helsinki Pride -konsertti, jatkaa Reunanen.

Helsinki Pride 2020 -viikko järjestetään 7.-13. syyskuuta pääosin virtuaalisesti. Tapahtuman suojelija on pääministeri Sanna Marin.

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!