Hercules suljetaan muutaman viikon remontin ajaksi

  • Uutinen
  • Vapaalla
  • Sami Mollgren
  • 3

Helsinkiläinen Hercules-yökerho suljetaan viikonlopun jälkeen muutamaksi viikoksi remontin vuoksi.

Asiasta kerrotaan ravintolan Facebook-sivulla.

Viimeinen viikonloppu ennen remonttia menee ravintolan mukaan "remppabileiden" merkeissä, sillä paikkoja on jo "availtu". Kellarin kerrotaan olevan jo kiinni.

- Innokkaat työmiehet ehtivätkin jo availla paikkoja enemmän kuin piti. Nyt on kunnon työmaameininkiä. Tulkaahan ihmettelemään, todetaan perjantaisessa postauksessa.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Saman yrittäjän Moek Trading Oy:n karaokestaan tunnetun Mann's Street -baarin luvataan palvelevan remontin aikana joka päivä neljään asti.

Hercules avattiin Lönnrotinkadulle vuonna 2000, ja se muutti nykyiseen osoitteeseensa Pohjoiselle Rautatiekadulle vuonna 2016. Mannerheimintiellä sijaitseva Mann's Street avattiin vuonna 1998. Omistajakaksikon ensimmäinen ravintolayritys Cafè Escale avasi Kansakoulukadulla vuonna 1994 ja toimi vuoteen 2001 asti.

3 kommenttia

Uutisessa olisi voinut kertoa myös tuon remontin syyn, mikä on kerrottu myös siellä fb-tiedotteessa, mutta kun kaikki eivät toki fb käytä:

"Hercules on kesätauolla vesivahingon seurauksena kuivatuksen ajan!"

Asiasta kuultuna: Tuo vesivahinkohan sattui tuolla jo kevätkesällä, kun tuolla yläkerrassa erään alkuviikon päivänä rikkoutui vesiputki, josta pääsi valumaan vettä runsaasti yläkerran baari-osaan (mutta ei yläkerran tanssilattia-osaan), sekä alempiin kerroksiin (vahinko huomattiin viiveellä, koska ma-ti paikka ei ollut avoinna) ja niitä korjausremontoidaan nyt siellä kuulemma lisää, keväisen vesivahinko-ajan korjausten jälkeen vielä.
Heinäkuun puolivälissä alkanut remonttitauko on nyt kestänyt kolme viikkoa. Minulle kerrottiin, että Herccu olisi suljettuna vielä hyvän aikaa.