Jarkko Valtee ja Osku Heiskanen kiertueella - ShoWhat 20 vuotta

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • Sami Mollgren
  • 1

Joulukuun puoliväliin jatkuva ShoWhat – 20 vuotta tähtinä! -kiertue juhlistaa Osku Heiskasen ja Jarkko Valteen ShoWhat-kaksikon kahta kulunutta vuosikymmentä. Mukana väliajan sisältävässä kahden tunnin mittaisessa showssa ovat StepUpin miestanssijat.

- Tänä päivänä drag on Suomessa huomattavasti ammattimaisempaa kuin vuonna 1998. Suomen drag-ammattilaiset ovat lunastaneet paikkansa viihdemaailmassa muiden viihdyttäjien rinnalla, todetaan ShoWhatin verkkosivuilla.

Kiertue käynnistyi Mikkelistä marraskuun alkupuolella ja kävi Imatralla. Helsingissä esityksiä on useampia (14.-17.11. ja 21.-24.11.). Sen jälkeen kiertue jatkaa Ouluun (28.11.), Tampereelle (30.11. ja 1.12.), Porvooseen (5.12.), Turkuun (7.12.), Saloon (8.12.), Järvenpäähän (13.12.), Kuopioon (14.12.) ja päättyy 15. joulukuuta Lahteen.

ShoWhat aloitti esiintymiset vuonna 1998. ShoWhat-esityksessä kuullaan kotimaisia ja kansainvälisiä hittejä vuosien varrelta sekä nähdään eilisen ja tämän päivän tähtiä look-a-like hahmoina. Parivaljakko on esiintynyt yritystapahtumien ja festivaalien lisäksi mm. laivoilla, Helsingin Grand Casinolla, Turun Linnateatterissa sekä Showravintola Kahdessa Kanassa Helsingissä. Valtee palkittiin vuonna 2000 Miss Drag Queen -tunnustuksella.

1 kommenttia

Draq Kingit vain yhä loistavat poissaolollaan tuostakin.
Onkohan syynä sitten syrjintä vai mikä.
Vai eikö naisia ja naisyleisöä vain niin huvita miesten parodiointi ja imitointi?
- vaikka meikkikemikaaleja luulisi kuitenin tärväytyvän vähemmän, ilmastonmuutoksen torjunnan hyväksi,