Kouvola Pride 2018 toteutuu joukkorahoituksen avulla - minimitavoite täyttyi

  • Uutinen
  • Pride
  • Sami Mollgren

Kouvola Pride -tapahtuman toteuttajat kertovat, että tapahtuman varainhankinnan minimitavoite 1 500 euroa on tullut täyteen.

Järjestyksessään ensimmäinen Kouvola Pride järjestetään 20.-25. elokuuta 2018. Tapahtuma huipentuu lauantaina 25.8. järjestettävään pride-kulkueeseen ja puistojuhlaan. Kulkue lähtee kello 14 liikkeelle Matkakeskukselta kohti puistojuhlapaikkaa, Jaakonpuistoa.

- Suurkiitos teille kaikille, jotka päätitte tukea meitä – te mahdollistitte tämän, todetaan Kouvola Priden asiaa koskevassa torstaina 26.7. julkaistussa Twitter-viestissä.

Keruun tavoitteeksi on asetettu 10 000 euroa, ja kaikki minimitavoitteen ylimenevä raha luvataan käyttää siihen, että tapahtumasta tehdään entistä parempi. Rahoitushaku on avoinna 8. elokuuta asti. Maanantaina 23.7. mesenaatti.fi -palvelussa käynnistyneeseen varainhankintaan on perjantaiaamuun mennessä osallistunut 50 “mesenaattia” eli rahoittajaa.

Kouvola Pride -tapahtuman kerrotaan olevan viikon mittainen tapahtumasarja, joka sisältää keskustelutilaisuuksia, keikkoja, esityksiä ja monenlaisia tarjouksia sekä tempauksia ympäri kaupunkia. Tapahtumaviikon ohjelma on katsottavissa sen verkkosivuilla. Kouvola Pridea järjestää yksityishenkilöistä koostuva työryhmä.

Kommentoi juttua ja keskustele aiheesta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!