Taitoluistelija Adam Rippon voitti USA:n Tanssii tähtien kanssa -kilpailun

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • Sami Mollgren
  • 1
Jenna Johnson ja Adam Rippon haastattelussa (kuva: Dia Dipasupil / AFP / Lehtikuva)

Taitoluistelija Adam Rippon, 28, on voittanut Dancing with the Stars: Athletes -kilpailun. Hänen tanssipartnerinaan oli Jenna Johnson.

Kilpailu tunnetaan Suomessa nimellä Tanssii tähtien kanssa. Yhdysvalloissa 26. tuotantokaudella kilpailijat olivat nykyisiä ja uransa jo päättäneitä urheilijoita. Kevään 2018 tuotantokausi sisälsi neljä jaksoa.

Toiselle sijalle nousi jalkapalloilija Josh Norman partnerinaan Sharna Burgess ja kolmanneksi taitoluistelija Tonya Harding partnerinaan Sasha Farber.

Kolmannessa jaksossa pudonneet olivat taitoluistelija Mirai Nagasu ja Alan Bersten, ohjaskelkkailija Chris Mazdzer ja Witney Carson sekä softball-pelaaja Jennie Finch Daigle ja Keo Motsepe. Toisessa jaksossa putosivat koripalloilija Arike Ogunbowale ja Gleb Savchenko sekä koripalloilija Kareem Abdul-Jabbar ja Lindsay Arnold. Ensimmäisessä jaksossa putosivat baseball-pelaaja Johnny Damon ja Emma Slater sekä lumilautailija Jamie Anderson ja Artem Chigvintsev.

Rippon voitti Pyeongchangin talviolympialaissa joukkuepronssia. Ripponin seurustelusta suomalaisen kiinteistönvälittäjän Jussi-Pekka Kajaalan kanssa kerrottiin aiemmin keväällä. Nyt pari kertoo muuttavansa yhteen.

Good boys Finnish ???????? first

Henkilön Adam Rippon (@adaripp) jakama julkaisu

Olympiamitalin voittanut taitoluistelija Adam Rippon esittelee suomalaisen poikaystävänsä

1 kommenttia

Taas tässä esimerkki, kuinka köyhää porukkaa me homot olemme. Ei ole rahaa edes paitaan! Sitten menee tosi huonosti, kun ei ole rahaa housuihinkaan. ;-)