Espoo Ciné toukokuussa - mukana jälleen joukko #HLBT+ -merkittyjä elokuvia

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • Sami Mollgren
  • 2
Espoo Ciné -elokuvafestivaali järjestetään 4.-13.5.2018.

Järjestyksessään 29. Espoo Ciné -elokuvajuhla pidetään 4.-13. toukokuuta 2018. Kymmenpäiväisen festivaalin aikana esitetään runsaat sata pitkää elokuvaa ja muutamia kymmeniä lyhyelokuvia. Elokuvatarjontaa täydentävät erilaiset tapahtumat.

Ohjelmistoon kuuluu myös hlbti-teemaisia elokuvia. #HLBT+ -tagattuja elokuvia on kaikkiaan neljä. Niiden lisäksi ohjelmaan kuuluu paketti pohjoismaisia lyhytelokuvia.

- Pohjoismaiset lyhärit
- The Cakemaker
- Thelma
- Reinventing Marvin
- Seventeen

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Espoo Cinén keskeiset näyttämöt ovat festivaalin oma elokuvateatteri Kino Tapiola ja Espoon kulttuurikeskus Tapiolassa sekä Finnkino Omena Matinkylässä ja Finnkino Sello Leppävaarassa. Näiden lisäksi näytöksiä on myös Hanasaaren ruotsalais-suomalaisessa kulttuurikeskuksessa.

Espoo Cine / #HLBT+ -ohjelmisto

2 kommenttia

Tänään tuli nähtyä The Cakemaker. Elokuvassa on hyvin erikoinen juoni tai tarina, joka punoutuu Berliinin ja Jerusalemin välille.

Merkittävä seikka tähän näytökseen liittyen oli se, että Israelin suurlähettiläs esitti tervehdyksensä yleisölle! Hän jäi seuraamaan elokuvaa henkivartijansa kanssa. Mahdollisesti lähetystöstä oli tullut elokuvaa katsomaan myös muuta henkilökuntaa.