Freedom Bar Helsingissä myyty - luvassa läksiäiset

  • Uutinen
  • Vapaalla
  • Sami Mollgren
  • 4

Helsingin Töölössä Kisahallin parkkipaikan reunalla, Mäntymäen kupeessa sijaitsevan Freedom Barin Facebook-sivulla kerrotaan, että paikasta on allekirjoitettu kauppakirjat.

- Tänään on allekirjoitettu kauppakirjat Freedom Barista, todetaan Freedomin Facebook-sivulla.

Läksiäisiä kerrotaan vietettävän viitenä iltana, joista viimeinen on vapunpäivän ilta. Toistaiseksi asiasta ei ole vielä tarkempaa tietoa

- Tämä monen sydämen valloittanut paikka ansaitsee arvoisensa läksiäiset ja niinpä korkkarit nostetaan kohti taivaita vielä viitenä iltana 27.4 - 1.5.2018.

Postauksen kommentissa ravintolan edustaja toteaa, että paikka ei jatka nykyisessä muodossaan.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Freedom avattiin keväällä 2014 Kisahallin parkkipaikan laidalla sijaitsevaan vanhaan käymälärakennukseen, ja paikka mainosti olevansa kaupungin aurinkoisin terassi. Paikka on ollut auki vapusta loppukesään. Sisällä asiakaspaikkoja on ollut runsaat 30 ja terassilla 200. Freedomissa on laulettu mm. karaokea.

Freedom Bar Facebookissa
Olympiastadionin vanhaan käymälään avataan vappuna homobaari

4 kommenttia

Kuultiin että olivat kaupanneet, tyrkyttäneet Freedomia Moek:lle, mutta kauppoja ei syntynyt. Eikä ihmekään kun siellä on oma kesäterassikin.

Ehkä ne palauttavat Freedomin alkuperäiseen loistoonsa, pisuaariksi.

Kommenttia muokattu: 21.04.2018 klo 03:04
  • 2 / 4
  • Anonyymi
  • 21.4.2018, 13.44
näistä lopettaneista baareista: huomasin muutama kuukausi sitten, että kallion TerassiBAR, joka vain muutti nimensä Extreme Bariksi (eikä lopettanut kuten ranneliike uutisoi 24.04.2017), on todella lopettanut ja paikalla nyt kat-man-do, joka ilmeisesti ei ole mitenkään sateenkaareva.

kalliossa taitaa olla vielä fairytale. omistaja tais sielläkin vaihtua. vieläkö se on olemassa ja samalla linjalla?