Napakympissä nähdään herrat A, B, C ja X

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • Sami Mollgren
  • 1

Nykyään televisiokanava Nelosella esitettävässä Napakymppi-parinmuodostusohjelmassa nähdään sunnuntaina 25. helmikuuta jakso, jossa kaikki kumppania etsivät ovat miehiä. Asiasta kertoi Iltalehti.

Ohjelmassa on kyse parisuhdevisailusta, jossa kilpailija X koettaa kysymystensä avulla selvittää, kuka sermin takana olevista kilpailijoista A, B tai C olisi sopivin elämänkumppani. Kilpailija X ja tämän kolmesta vaihtoehdosta valitsema henkilö saavat palkinnoksi yhteisen matkan. Osallistujien vastaukset valintakysymyksiin on jo aiemmin annettu tietokoneen analysoitavaksi, ja mitä lähemmäs tietokoneen antamaa ihannekumppani-tulosta kilpailija X osuu, sitä parempaan matkakohteeseen pari pääsee.

Perinteisesti Napakympissä kilpailuasetelmassa kilpailija X on ollut eri sukupuolta kuin kilpailijat A, B ja C. Ensimmäistä kertaa kilpailijat ovat kaikki samaa sukupuolta.

Sunnuntain jaksossa herra X on 26-vuotias helsinkiläinen matkailualan opiskelija Anssi, herra A on 23-vuotias espoolainen vuoropäällikkö, herra B on 27-vuotias tamperelainen myyntineuvottelija Joonas ja herra C on 34-vuotias laitoshuoltaja Turusta.

Formaatti tuli Yhdysvalloissa tunnetuksi 1960-luvulla nimellä The Dating Game. Suomessa Napakymppi-nimellä tunnettua kilpailua esitettiin MTV:llä vuodesta 1985 vuoteen 2002. Ohjelmaa lähes koko ajan juontanut Kari Salmelainen yritti herätellä formaattia henkiin nettitelevisiossa vuonna 2011. Nelonen otti sarjan ohjelmistoonsa syksyllä 2017 ja sitä nähdään vielä ainakin keväällä 2018. Nyt juontajana on Janne Kataja.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Napakymppi nähdään Nelosella sunnuntaisin klo 19.30.

Nelonen: Herrojen A, B ja C omakuvat hämmentävät – Janne: ´Minkä pään sä oot piirtämässä?´
Iltalehti: Napakymppi rikkoo rajoja, ensimmäinen homojakso - herra C:llä simppeli miesmaku: ´Mikä noissa rakennus- ja remppamiehissä viehättää?´

1 kommenttia

  • 1 / 1
  • Miehet kunniaan
  • 23.2.2018, 19.50
Yes !! Äntligen !!