Iloiset miehet: Tom of Finland -tribuuttinäyttely Kaarinassa

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • Sami Mollgren
Teemu Keisteri: Ukkeli sailor, Ukkeli day ja Ukkeli night

Kaarinassa kevään ajan auki olevassa Iloiset miehet -näyttelyssä on esillä Tom of Finland -taiteen peruselementeistä ammentavia töitä. Taiteilija Touko Laaksosen (1920-1991) töille kunniaa tekevä näyttely jatkuu 8. toukokuuta asti.

Näyttelyn järjestäjien tiedotteessa kerrotaan, että tribuuttinäyttelyyn kutsutut taiteilijat tuovat esille näkemyksensä Tom of Finland -taiteesta yhdeistelemällä uudella tavalla sen peruselementtejä ja tunnelmaa, kuitenkin jokainen omilla persoonallisilla tyyleillään. Työt ovat myynnissä.

Näyttelyn taiteilijat ovat Mari Kasurinen, Teemu Keisteri, Ossi Pirkonen, Aapo Rapi, Joonas Rinta-Kanto, Antti Silvekoski, Tea Tauriainen, Petteri Tikkanen ja Mikko Väyrynen. He ovat taustaltaan kuvittajia, sarjakuvapiirtäjiä ja kuvataiteilijoita. Näyttelyn on kuratoinut Solja Järvenpää.

- Tom of Finland ei ole ainoastaan erotiikkaa vaan myös iloisuutta, kauneudesta nauttimista ja nautintoa. Näyttelyn taiteilijat ovat onnistuneet täydellisesti tuomaan tätä omiin töihinsä, todetaan tiedotteessa.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kaarina-talo sijaitsee osoitteessa Lautakunnankatu 1, Kaarina. Näyttelyssä voi vierailla maanantaista perjantaihin kello 9-19 ja lauantaisin 10-15.

Kaarina: Iloiset miehet näyttely kunniottaa Tom of Finlandia

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!